Review Gosh Producten, wat vinden jullie? 11

Vandaag wil ik eigenlijk van jullie weten wat jullie van Gosh vinden en hoe jullie deze producten gebruiken. Eerste laat ik natuurlijk zelf een paar producten zien en wat ik er van vind. Ik kan natuurlijk zelf op zoek gaan naar informatie, maar het kan natuurlijk ook andersom. Gezien de prijzen van Gosh had ik in eerste instantie best hoge verwachtingen. De swatches waren in eerste instantie indrukwekkend en daarna viel het me toch wel tegen. Dus wellicht  doe ik iets verkeerds, of de spullen die ik heb gebruikt zijn gewoon van minder kwaliteit. Lees mee of kijk verder voor meer informatie en foto’s.

Hierboven zien jullie Gosh Effect Powder in de kleur Greeny. Deze zijn te koop bij Kruidvat voor 6,99 euro. Op een aantal blogs heb ik al wel positieve reviews gelezen hierover, maar omdat ik zelf er niet zo razend enthousiast over ben denk ik dat ik het misschien verkeerd doe. Greeny is een donkergroene pigment die meer op zwart lijk en met hele fijne gouden, roze en groene glitters erin. Met de juiste belichting zie je een mooie gouden glans, maar het lijkt wel of die snel verdwijnt. De Effect Powder is niet zo droog aan te brengen zonder basecoat. Ikzelf heb het geprobeerd met painterly paintpot van MAC en dat lukt al wel aardig. Het mooiste zou zijn als je daadwerkelijk het effect zou krijgen zoals op de laatste foto, maar helaas is dat niet zo. Wat je in het echt ziet is meer als op de eennalaatste..bij mij dan.

Trio Eye Shadow TR15 Sense is een trio van drie kleuren oogschaduw die wel aardig bij elkaar passen. Het is dat ik dit gekregen heb, want anders is het dus niet iets wat ik zelf gekocht zou hebben. Van de ene kant wil ik graag schrijven dat de swatches niet goed gelukt zijn op de foto. Ja wat betreft kleur misschien een beetje, maar in het echt zien de swatches er toch wel een beetje hetzelfde uit. Daarom heb ik de foto’s ook maar met en zonder flits gemaakt. Ik vind de trio ook niet goed gepigmenteerd. Misschien dat de kleuren met een colourbase beter tot hun recht zullen komen. Hoe ervaren jullie de trio’s van Gosh?

Extreme art eyeliner…wacht even, extreme? art? eyeliner ja, dat herken ik wel ja, aan het kwastje inderdaad. Maar sorry hoor, er is hier echt niks extreems aan en ook niks artistieks.

Kijk dit vind ik nou wel leuk. Niet super leuk, maar wel leuk! De parels geven eigenlijk geen kleur af, maar eigenlijk alleen maar glans. Niet extreem veel glans, maar wel een mooie natuurlijke glans. Wellicht leuk met een blush of als highlighter op jukbeenderen of wenkbrauwbot. De balletjes of ook wel parels zijn samengeperste poeders, dus voor een heftig effect zou de balletjes ook nog kapot kunnen maken. Om te kijken wat het nou precies deed heb ik bijvoorbeeld een pareltje gepakt en ik ging daarmee heen en weer wrijven over mijn hand en dat gaf een mooie glans. Heel leuk dus!

Wat vinden jullie van GOSH? Welke producten vinden jullie fijn en welke niet? En om welke redenen? Zo nieuwsgierig ben ik dus! Tell me!