Review Clarisonic Mia2 van Seren op Curvacious.nl 0

Ik weet gewoon niet hoe ik dit stukje moet beginnen. Ik wil namelijk uitleggen dat Desiree van Curvacious.nl mij deze zomer net op het moment dat ik het nodig had, echt super blij heeft gemaakt! Dat deed ze door me te berichten dat ik een Mia2 had gewonnen via haar blog! Ik doe bijna nooit mee aan winacties, maar de Mia2 was wel iets wat ik heel graag wilde hebben, maar waarvan ik wist dat ik er op korte termijn geen budget voor had. Ik zag er eerder al veel over voorbij komen op een paar Nederlandse en veel buitenlandse blogs en ik vroeg mij altijd af of het ook verschil zou maken voor mijn eigen huid, want het leek me wel lekker maar of ik het nou nodig had was de vraag (vanwege de prijs).

Laat ik het zo zeggen. Ik ben altijd best kritisch, ik kan iets fijn vinden, maar ik hoef het niet altijd te hebben, maar de Mia2 zou ik echt niet willen missen! Ik gebruik de Mia2 trouwens nu al 5 weken dagelijks.

Mijn uitgebreide review over de Mia2 lees je op www.curvacious.nl