Review Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss – Insolence 7

Sinds een aantal weken ligt de nieuwste lipgloss van Chanel, de Rouge Allure Extrait de Gloss, in de winkels. Aangezien ik een fan ben van de lipproducten van Chanel, kon ik deze natuurlijk ook niet laten! De Chanel Rouge Allure collectie bestond al uit Chanel Rouge Allure en Chanel Rouge Allure Laque en hier hebben ze de Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss dus aan toegevoegd. Wederom in een mooie zwarte verpakking en het bekende logo in goud aan de uiteindes. Lees verder voor meer informatie en foto’s!

Je kan wel zeggen dat ze goeie dingen doen daar bij Chanel. Ik kan niet anders zeggen dan dat deze lipgloss mijn 29,50 euro waard is. De Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss is in een eerste instantie een heel mond vol om uit te spreken, maar eenmaal op je lippen aangebracht is het heel licht en fijn. Voornamelijk omdat het niet plakt en het geeft ook een mooie glans met een beetje verzorging. Wat ik het allerleukste vind is de nieuwe applicator die ze speciaal hebben ontworpen voor deze gloss. Als je namelijk je lipgloss wil aanbrengen zit er op de applicator precies voldoende lipgloss voor je lippen. De eerste keer bij het aanbrengen was ik dit even vergeten en ging ik helemaal “los met mijn lipgloss”, maar laat mij je er aan herinneren dat je dat absoluut niet moet doen! Waarom? Het is dan gewoon te veel en dat zie je dan ook, want je lipgloss gaat aan elkaar kleven en dat wil je gewoon niet hebben!

Rouge Allure, Rouge Allure Extrait de Gloss & Rouge Allure Laque

De kleuren Emotive, Insolence & Phoenix

Swatches: Rouge Allure-Emotive, Rouge Allure Extrait de Gloss-Insolence, Rouge Allure Laque-Phoenix

In dit artikel heb ik de lipgloss op in een look, dus als je nieuwsgierig bent kun je terug kijken. Samen met deze collectie hebben ze ook een aantal bijpassende Rouge Allure Lipsticks uitgebracht. En toevallig heb ik nou niet de 2 bij elkaar passende kleuren gekozen, maar je kan je voorstellen dat als je een lipstick en lipgloss die bij elkaar horen, met elkaar combineert wat voor een geweldig effect je dan wel niet krijgt! Nu heb ik van de Rouge Allure Extrait de Gloss de kleur Insolence en daarbij zou Rouge Allure in de kleur Insolente heel goed passen. In mijn geval zijn dat dus te veel roze worden. Maar ik heb dus ook de Rouge Allure in de kleur Emotive en daarbij zou dus de Extrait de Gloss in de kleur Emoi weer heel goed passen. Je kan de kleuren bekijken op de website van Chanel.

De Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss is overal te vinden waar Chanel make-up wordt verkocht en kost 29,50 euro. Als je er echt graag eentje wilt, maar je vind het te duur wacht dan tot er ergens weer een actie is waarbij je 25% procent korting krijgt op make-up en het scheelt je zo toch weer een paar euro’s.