Review Chanel Rouge Allure 68 Emotive 8

Every girl should have at least one Chanel lipstick! Vandaag laat ik een van mijn nieuwe Chanel lipsticks zien. Dames, bij deze stel ik u voor aan een nieuwe Chanel Rouge Allure lipstick in de kleur 68 Emotive! Nu is Chanel Rouge Allure niet iets nieuws van Chanel en misschien kennen jullie de Chanel Allure Laque ook wel. De Rouge Coco kennen jullie allemaal, daar twijfel ik niet over. Maar Chanel heeft ook iets nieuws en dat ligt nu al in de winkels! En dat is de Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss. En met de komst van deze nieuwe lipgloss heeft Chanel ook nieuwe 5 tal Rouge Allure lipsticks uitgebracht en Emotive is 1 daarvan! Kijk je mee voor de foto’s ?

De Rouge Allure lipsticks hebben een kenmerkende Chanel verpakking. Namelijk met een kliksysteem. Je klikt op het gouden logo en je rouge komt er vanzelf uit. Het is echt een prachtig product om te hebben! Het heeft meteen een luxe en chique uitstraling en zo een gevoel geeft het ook als je het aanbrengt op je lippen. Eenmaal op je lippen is de lipstick heel zacht en verzorgend, met een mooie glans. Het aanbrengen gaat heel makkelijk en de dekking is perfect! Mocht je het niet zo dekkend wil hebben, dan kan je het ook op je lippen deppen met je vingers, of een kwastje gebruiken en eventueel in combinatie met een lipgloss.

Émotive is een raspberry/frambozen kleur en dat vind ik eigenlijk best goed passen. Ik heb eens afbeeldingen opgezocht van frambozen en misschien is Émotive wel een beetje donkerder. Het is absoluut geen rood, maar echt een diepe kleur roze, wat me doet denken aan de kleur van het vruchtvlees van een kers en met een beetje fuchsia. Émotive is qua structuur ook heel fijn, want het geeft een heel dun laagje af bij het aanbrengen, waardoor het heel licht is op je lippen. De houdbaarheid is ook belangrijk  en zelfs dat is prima in orde. Het blijft uren mooi op je lippen, totdat je wat gaat eten en drinken. Zelfs dan heb je nog wel kleur op je lippen, maar na het eten vervaagt dat altijd wel een beetje. Het ligt er natuurlijk ook aan wat je eet (en hoe je eet).

Foto’s maken van je lippen is blijkbaar een kunst wat ik nog moet leren. Gewoon een frontale foto maken van je lippen is echt niet makkelijk! Foto’s van ogen maken, lukte eerst ook niet, maar dat gaat nu wel beter. Dus na even oefenen zal dit me ook moeten lukken. Ik vind het echt knap hoe Christine van Temptalia dat doet, want zij echt goed hier in! Misschien maak ik binnenkort wel een Face of the Day met deze lipstick.

Als ik zeg dat alle meisjes op z’n minst 1 Chanel lipstick zouden moeten hebben, dan moeten jullie begrijpen hoe geweldig overtuigd ik ben van Chanel lip producten. Nu is het niet zo dat ik een lade vol met Chanel lipsticks heb. Als ik eerlijk moet zijn, gebruik ik echt sinds een jaar pas ongeveer dagelijks lipgloss of lipstick. Voorheen gebruikte ik alleen maar lipbalsems en voor de rest moest ik niks hebben. En wat betreft Chanel lipsticks ben ik ook best laat begonnen eigenlijk, want mijn eerste Chanel heb ik begin februari gekocht met de Les Impressions de Chanel spring collectie. Maar ik was wel meteen verkocht! En sindsdien is Peter Philips mijn held!

Binnenkort dus ook een review van de Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss. Dit is een lipgloss wat tussen de Rouge Allure Laque en de Rouge Allure lipstick in zit en het is een nieuw product van Chanel! Wat is jullie favoriete lipstick? Hebben jullie nog een voorkeur voor een bepaald merk of kleur?