Review: Chanel Rouge Allure Laque 78 Phoenix 5

Chanel, Chanel, Chanel, you make my heart skip a beat! Every time! Elk merk heeft zo zijn specialiteiten vind ik. En Chanel is onder andere wel erg goed met lipsticks. De Chanel Rouge Allure Laque heb ik eigenlijk pas een paar maanden geleden voor het eerst gezien bij een Chanel stand en het was gelijk liefde op het eerste gezicht. Ik had  niet opgelet hoe het toen heette, maar ik kreeg het niet meer uit mijn hoofd. Die ene perfecte combinatie van een niet plakkerige super dekkende lipstickgloss, die moest ik echt hebben! Het duurde even, maar het heet dus Chanel Allure Laque in de kleur 78 Phoenix en we zijn hartstikke verliefd.

Klik verder voor meer foto’s en informatie.

Rood is niet echt een kleur waar mijn voorkeur naar uit gaat en roze ook  niet, maar de kleur Phoenix is echt een perfecte tussenweg. Sinds ik mijn PERFECTE strawberry-achtige lipgloss ben verloren die ik ooit van Aisha had gekregen, ben ik altijd op zoek naar zulke kleurtjes. Daarom heb ik dus gekozen voor Phoenix. Dit is ook wel mijn favoriete kleur voor een gekleurde lippenstift/gloss. De Rouge Allure Laque heeft een vloeibare lipstick structuur en is absoluut niet plakkerig. Dekking is echt perfect en de houdbaarheid is ook erg goed. Ik ben erg blij dat ik het gekocht heb en vind het zelfs jammer dat ik niet zoveel had met de andere kleuren. Maar misschien is dat juist ook wel beter voor mijn portemonnee. Over portemonnee gesproken, de Rouge Allure Laque kost 30,00 euro. Ik kreeg nog 20% korting bij Ici Paris XL met een moederdagbon (dat scheelt al toch 6 euro en dat is al weer bijna een Herome WIC nagellak).

Ik sta wel een beetje gek op de foto, maar ik wilde toch even laten zien hoe de Phoenix er uit ziet met een “full face”.

En en en en? Wat vinden jullie van opvallende kleuren op je lippen? Of gaan jullie echt alleen voor de “shine”? We vinden het leuk om wat te horen van jullie, dus aarzel niet om een berichtje achter te laten :).