Review: Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Set 2

Iedereen heeft wel een zwarte eyeliner in zijn stash en sommigen van jullie zijn misschien net als ik altijd op zoek naar de perfecte zwarte eyeliner. Ik zal bij deze mijn zoektocht staken, want ik heb lekker 2 x een Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner! Lees snel verder!

Bobbi Brown staat bekend om een aantal producten en deze eyeliners zijn een van die producten. Volgens de website van Bobbi Brown, is dit product zelf een award winning product. Ik moest dit natuurlijk zelf uittesten en gelukkig had Aisha op het vliegveld in Londen dit setje gezien met 2 eyeliners en ook nog een kwastje! Qua prijs scheelt het niet veel met 1 los potje long-wear gel eyeliner. Eerst dacht ik dat het kwastje misschien te dik zou zijn, maar toen ik het gebruikte bleek dat niet zo te zijn. Het kwastje is geweldig! Het aanbrengen gaat zo makkelijk! Ik heb een tijdje geen zwarte eyeliner gebruikt, omdat ik altijd de tijd moest nemen om het netjes aan te brengen.

In  het setje zit een zwarte eyeliner genaamd Black  Ink en een bruine genaamd Sepia Ink en ik gebruik nu al een paar dagen Sepia Ink en ik moet zeggen dat ik er heel blij mee ben! Het is niet echt bruin, maar een beetje grijs-achtig lijkt wel. Als ik het aanbreng valt het niet op dat ik eyeliner op heb, dus het is heel erg geschikt voor een natuurlijke look.

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner set

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner

Hebben jullie een favoriete eyeliner? Of ervaring met Bobbi Brown long-wear gel eyeliners? Na vele zwarte eyeliners, denk ik dat ik bij deze ga laten. Ik kan het in ieder geval iedereen aanraden!