Random Beauty Wishlist 7

Ik heb het wel vaker over een wishlist, maar eigenlijk heb ik niet een echte lijst. In plaats van lijstjes maken, heb ik eerder een aantal producten die in mijn hoofd hangen die ik graag wil hebben en de dingen die ik  nog steeds heel graag wil hebben komen regelmatig weer naar voren in mijn gedachtes. Aangezien ik best veel dingen zo in mijn wishgedachtes heb rondzwerven was het even moeilijk om een selectie te maken voor een blogpost. Soms is het zelfs zo dat de producten die overlast veroorzaken in m’n gedachten ook zo snel mogelijk in huis worden gehaald. Voor mijn eigen gemoedsrust en die van anderen. Maar dan hebben we het over crisissituaties, vlinders in de buik etc. Gelukkig ga ik er zo de afgelopen 4/5 maanden heel erg goed mee om. Dus ik moest voor nu wat dingen selecteren en na een paar uur (ja serieus een paar uur) denken, wist ik opeens welke producten ik moest kiezen. Ik heb ze trouwens niet naar voorkeur genummerd hoor.

1. Guerlain Poudre Eclat Metal 2. Shu Uemura wimperkruller 3. Mason Pearson borstel 4. Givenchy Prisme Blush 5. Guerlain Noir G Mascara 6. Les Merveilleuses de Ladurée blush

En? Wat vinden jullie van mijn selectie? Zitten er ook producten die ook op jouw wishlist staan? En hou je ook een echte lijst bij, of hou je het net als ik in je hoofd bij?