Qiriness Le Wrap Terre D’orient – Thermal Purifying mask 1

Op moment van schrijven is het vrijdagavond rond 11 uur en heb ik eigenlijk last van mijn ogen door mijn lenzen. Ik wil toch even bloggen en blader door de emailberichten op zoek naar iets nieuws wat me aanspreekt. Er zaten interessante berichten tussen, maar daar had ik al over gelezen op andere blogs, maar Qiriness was ik nog niet tegengekomen. Ik weet dat het merk bij Ici Paris XL wordt verkocht, maar de Qiriness Le Wrap Terre D’Orient kende ik niet.
Le-Wrap-Terre-d_Orient

 

Het is een thermo-zuiverend masker, wat erop neerkomt dat het masker zelfwarmend is zodra het in contact komt met water. Het is een korrelig masker en heeft de textuur van een gel en zou naar menthol geuren volgens het bericht.

Wat zit er allemaal in het masker verwerkt?

Zeoliet: ‘kokende steen’ in het Grieks, een vulkanische rots, levert aan het masker zijn oxidatieremmende deugden en vooral zijn zelfwarmende kracht.’

Ghassoul: een zeepachtige klei uit Marokko, brengt zijn samentrekkende, opslorpende en verzachtende eigenschappen.

Kaolien: een witte klei rijk aan silicium afkomstig uit Azië, absorbeert overtollig talg, remineraliseert en revitaliseert de huid.

Drie plantaardige en etherische oliën die huid gezond maken en opfrissen, namelijk:

Plantaardige druivenpitolie: rijk aan kalmerende etherische vetzuren en zachtmakende en oxidatieremmende vitamine E.

Etherische citroenolie met veelzijdige weldoende eigenschappen voor de huid: ontsmettend, genezend, bacteriedodend, samentrekkend en verfrissend.

Etherische pepermuntolie met stimulerende en versterkende eigenschappen.

Het masker belooft heel veel dingen, maar het komt bij mij over als een diepreinigend masker voor een matte, maar toch heldere teint die gezond is. Het is geschikt voor alle huidtypes, maar ze noemen in het bijzonder de gemengde en vette huid, met uitgezette poriën en voor een verstikte huid. Ik heb nooit iemand horen zeggen dat ze last hebben van een ‘verstikte’ huid, maar goed. Maybe it’s just me. Wat mij het meest aanspreekt is dat het masker vanzelf warm wordt, dat lijkt me een heerlijk gevoel.

Qiriness Le Wrap Terre D’Orient (50ml) – 28 euro

Verkrijgbaar via Ici Paris XL