Pupa nail art mania bubbles – review en swatches 2

De Pupa Nail Art mania bubbles koop je in een setje met daarin twee nagellakken. Een creamkleur en de bubbles. Ik heb kleur 012.

Pupa nail art mania bubbles

Pupa nail art mania bubbles

Het werkt als volgt. Je brengt eerst een laagje van de cream lak aan, dit laat je 5 minuten drogen. Vervolgens breng je een tweede laagje aan op 1 vinger. Je legt je net gelakte vinger in het bijgeleverde bakje terwijl je de bubbles er overheen laat vallen en deze aandrukt op je nagels. Vervolgens herhaal je deze tweede laag steeds per nagel. Dit laat je 15 minuten drogen en dan ben je ready to go.

Pupa nail art mania bubbles

Hier zie je het bakje waar je je nagel in legt als je de bubbels er overheen strooit.

Pupa nail art mania bubbles

Het resultaat op 1 nagel, deze foto is wel met een flits gemaakt maar hier zie je de bubbles individueel ook goed.

Pupa nail art mania bubbles

Als je klaar bent kan je de bubbles heel makkelijk via het bakje weer terug in het flesje gieten. Van tevoren twijfelde ik wel of dit echt netjes zou werken maar ik moet zeggen dat het echt heel makkelijk is. Het gaat echt heel makkelijk het flesje weer in en het is niet zo dat vervolgens je hele vloer onder de bubbles ligt.

Pupa nail art mania bubbles Pupa nail art mania bubbles Pupa nail art mania bubbles

En dit is het eindresultaat! Het is echt héél makkelijk om te doen. En ik vond het er eigenlijk leuker uitzien dan ik had verwacht. Zelfs mijn vriend vond het leuk, terwijl ik had verwacht dat hij zou vragen wat voor raars ik nu weer op mijn nagels had.

In het begin was ik extreem voorzichtig met mijn nagels want ik had het gevoel dat de bubbles er anders zo vanaf zouden vallen. Dat is helemaal niet nodig, je kan gewoon normaal alles doen wat je altijd doet. Het enige nadeel is wel dat de bubbles steeds in mijn haar vast blijven zitten, haren wassen was daardoor wel een kleine uitdaging haha!

Stiekem vind ik het allerleukste aan de Nail art mania bubbles dat het zo lekker aanvoelt als je er met je andere hand overheen gaat, ik kan er niet vanaf blijven.

Ze blijven ook verassend goed zitten. Ik had verwacht dat ze er na een paar uur alweer af zouden zijn maar dat is niet het geval. Op dag drie moest ik ze wel verwijderen, ik had toen wel echt wat tipwear. Volgens Pupa is dit te voorkomen door wat topcoat op de rand van je nagels aan te brengen. Het verwijderen ging niet heel gemakkelijk, een beetje vergelijkbaar met wanneer je glitternagellak verwijdert.

De Pupa Nail Art Mania Bubbles zijn verkrijgbaar in zes kleuren. Je vindt ze onder andere bij DA en voor andere verkoopadressen kan je op de website van Pupa kijken. De setjes kosten 12,95 per stuk.

Is dit iets voor jou? Of laat jij dit aan je voorbijgaan? Laat het ons weten in de comments!