Pupa – Miss Pupa 302 lipstick review 1

De Miss Pupa lipsticks zijn in 30 kleuren te koop. Ze beloven de lippen meer volume te geven en ze zacht te maken. De lipsticks hebben een semi-transparante finish.

Pupa - Miss Pupa 302 Pupa - Miss Pupa 302 Pupa - Miss Pupa 302

De kleur die ik heb is nummer 302, voor zover ik weet hebben de lipsticks geen namen, dat vind ik toch altijd makkelijker onthouden. Ik zou hem omschrijven als een roze kleur met een vleugje koraal er doorheen. De verpakking is echt heel licht, het lijkt wel alsof er niets in zit. Ik vind de verpakking wel luxe ogen door de zilveren huls, hij heeft een soort spiegel effect. De neat freak in mij vind het alleen vervelend dat je er wel steeds vingervlekken op krijg, maar goed je kan niet alles hebben hè!

Pupa - Miss Pupa 302

Omdat Pupa zelf aangeeft dat de lipstick een semi-transparante finish heeft verwachte ik de lipstick nauwelijks te kunnen zien op mijn lippen aangezien ze toch best gepigmenteerd zijn van zichzelf. Maar ik vind hem toch echt nog wel veel kleur afgeven. Op mijn lippen wordt hij een beetje oudroze van kleur, echt een heerlijke kleur voor dagelijks gebruik die overal bijna wel bij past. Zoals je ziet glanst de lipstick ook aardig, als jij meer een matte-lipstick-meisje bent dan is Miss Pupa niet voor jou.

Pupa - Miss Pupa 302 Pupa - Miss Pupa 302

Of de lipstick mijn lippen echt zacht maakt weet ik niet, maar hij droogt ze in ieder geval zeker niet uit. Je voelt de lipstick wel licht zitten op je lippen, het plakt een heel klein beetje. Ik denk dat dit vooral door de glanzende finish komt. Hij blijft 2-3 uur zitten en na een maaltijd moet je hem wel echt even bijwerken.

De Miss Pupa lipsticks zijn te koop voor €15,75. Voor verkooppunten kan je het beste even kijken op Pupa.nl

Ik heb zelf nog niet veel ervaring met Pupa producten, hebben jullie nog aanraders voor me om eens te proberen?