Primer/foundation/poeder wishlist van Seren 0

Op gebied van primers en foundations zijn er een aantal producten die ik heel graag zou willen, maar nog niet aan mijn collectie heb toegevoegd. Wellicht dat 2015 een beter jaar zal zijn en ik enkele van deze producten kan toevoegen. Kijk mee!
P040236

De primer van Guerlain met puur 24 karaat bladgoud dat veranderd in water op je huid zorgt ervoor dat je huid de hele dag zijn mooi blijft stralen. Het voelt als een luchtige waterachtige gel en zorgt er echt voor dat je make-up gedurende de dag mooi op zijn plek blijft. Adviesprijs 60,90 euro

G041075_1De Lingerie de Peau foundation van Guerlain zou ik graag willen vanwege de lichte textuur en mooie medium dekking. Het is een zeer mooie foundation dat ontzettend mooi samensmelt en mee beweegt met de huid. Net als een zijde panty dat zo over de huid glijdt. Je voelt niet dat je iets draagt en tegelijk is het resultaat zo mooi. Adviesprijs 51,90 euroLaura Mercier Primer

Deze staat sinds kort weer op mijn lijstje. Namelijk de primer van Laura Mercier. Deze heeft ook niet dat siliconen gevoel dat veel primers wel hebben. De glow van de radiance primer is heel erg mooi en kan ook met je foundation gemengd worden. Heb deze nog nooit geprobeerd, maar qua prijs ligt het wel wat gunstiger en ik hoor alleen maar hele positieve verhalen! Deze kost 38 euro. Chanel Perfection Lumiere Velvet

De Perfection Lumiere Velvet vloeibare make-up is ook waanzinnig mooi! Ik heb nu de Perfection Lumiere, maar dat is heel anders dan de Velvet variant. Deze is heel luchtig en dun, maar hoe het met je huid smelt is anders dan wat ik eerder heb gezien. De dekking is ook mooi, net genoeg voor mij. De Perfection Lumiere Velvet heeft een satijn/velvet achtige finish, dus niet mega mat, maar ook niet glowy. Adviesprijs 42,95 euro.
G040214_0

Guerlain Parure Compact. Oh, my, god. Ik heb natuurlijk al de Violettes poeder om te fixeren en te matteren, maar wanneer je dit met een wijde poederkwast met een losse post over je make-up aanbrengt, dan is dat zo, zo mooi! Net wanneer je denkt dat je make-up perfect zit, dan kan het met de Parure compact nóg mooier worden! Adviesprijs 57,90 euro.
UnknownChanel Les Beiges. Nooit gedacht dat ik ooit een poeder liefhebber zou worden, maar ik ben het toch. Ik zou ook nog heel graag een Les Beiges van Chanel willen hebben. Ze zijn boterzacht, smelten zo met je huid en geven de perfecte natuurlijke healthy glow warmte die je het hele jaar door probleemloos kan gebruiken. Helemaal foolproof! Ook nog eens beschermend tegen invloeden van de zon  door de spf 15/ pa ++.

Waarschijnlijk denk ik zo nog aan een heleboel andere dingen, maar dit is een selectie van producten die een mooie basis kunnen vormen voor de huid. Vfoundationsan deze producten weet ik dat ik ze fijn zal vinden, maar ik moet even ergens een pot goud vinden. Groot kans dat de reviews ergens in 2015 zullen verschijnen!

Zijn jullie bekend met deze producten? Ben alsnog wel benieuwd naar jullie ervaringen.