Pop Your Color genomineerd als ‘Insiders Tip van de maand’ door Insidefruits. 0

We bloggen nu al een tijd, Aisha en ik, maar we zijn nog nooit eerder genomineerd met Pop Your Color. Zo kregen we afgelopen weekend een berichtje van Stylefruits, dat we op hun fashionblog insidefruits.nl genomineerd zijn als ‘Insiders Tip van de maand’. Ze hebben een leuk concept waarbij ze elke maand 5 blogs selecteren die volgens het team van insidefruits groter zouden moeten zijn. Omdat ze ons beter op de kaart willen zetten, stellen ze ons voor aan de lezers en zo kan er gestemd worden op een favoriete blog. Jullie kunnen ook voor ons stemmen!

Hoewel het stemmen van ons niet perse hoeft, vinden we het wel leuk om met jullie te delen dat je op Pop Your Color kunt stemmen. Het feit dat Insidefruits zoiets doet om wellicht kleinere, maar favoriete blogs in het zonnetje te zetten is al heel aardig. Tegelijk ook misschien interessant voor jullie (en voor ons ook) om kennis te maken met andere blogs.

De genomineerden vind je hier.

Als je direct wilt stemmen, klik je hier.

 

the-great-compliment-seasoning-to-add-to-the-recipe-500x345

Nu we het toch over complimenten hebben moest ik even terugdenken aan een oud artikel over complimenten. Ik vind het artikel nog steeds relevant en inspirerend om terug te lezen om mezelf eraan te herinneren dat ik vaker mensen een compliment mag geven. Het kan gewoon en het kost geen moeite. Je kunt het artikel hier lezen. ‘Een verloren blogpost: Complimenten’