Philips Visapure update 1

Afgelopen zomer schreef ik al een artikel over de Visapure, die kan je hier lezen. In dit artikel heb ik alles al uitgelegd over de Visapure wat betreft de werking en de beloftes van Philips. Als je daar meer over wilt weten moet je dat artikel dus even lezen.

Philps Visapure

Omdat het vorige artikel in de zomer was en ik hem toen pas enkele weken gebruikte leek het mij wel leuk om een update te doen. Ik kan jullie alvast vertellen dat ik de Visapure op dit moment niet meer gebruik.

Ik vond hem in het begin echt geweldig! Hij maakte mijn huid echt super goed schoon en mijn gezicht voelde heel erg zacht aan. Maar na een aantal weken gebruiken kreeg ik opeens heel veel puistjes. Ik dacht eerst dat het hormonaal was maar de plekken waar ik puistjes had waren anders dan de plekken waar hormonale puistjes normaal komen. Ik dacht dat het hormonaal was omdat ik geen idee had wat er verder anders was aan de dingen die ik deed. Ik at eigenlijk net als anders, geen gekke dingen en ook niet extreem veel chocola of varkensvlees. Producten die er wel om bekend staan dat er veel mensen puistjes van krijgen. Ook gebruikte ik geen andere huidverzorgingsproducten. Niets was noemenswaardig veranderd dus vandaar dat ik dacht dat het dan wel hormonaal moest zijn. Totdat ik me bedacht dat ik ook vaak heb gelezen dat wanneer mensen hun gezicht gaan reinigen met een elektrische gezichtsborstel, ze last krijgen van puistjes. Dat zou dan te maken hebben met het vuil wat er eerst uitkomt en dat het daarna beter word en je juist een hele mooie egale huid krijgt. Zou het dan toch door de Visapure komen? Ik besloot om in elk geval het borsteltje te verwisselen met die voor de gevoelige huid, de 3 maanden waren inmiddels voorbij dus het borsteltje moest sowieso verwisseld worden. Hieronder zie je het borsteltje voor de gevoelige huid.

Philps Visapure

Ik heb het borsteltje voor de gevoelige huid een paar weken gebruikt maar de puistjes werden niet minder. Toen besloot ik om voor een tijdje helemaal te stoppen met het gebruik van de Visapure. En wat denk je? Ja, mijn puistjes zijn verdwenen. Heel af en toe duikt er nog weleens eentje op maar dat heb ik altijd wel. Ik heb nooit last gehad van extreem veel puistjes maar zo af en toe komt er gewoon eentje tevoorschijn.

Philps Visapure

Philps Visapure

Op de foto hierboven zie je het borsteltje voor de normale huid. Bij aanschaf van de Visapure krijg je een borsteltje voor de normale en de gevoelige huid erbij zodat je ze beiden kan proberen.

Ik ben nu dus een aantal weken gestopt met de Visapure. Ik mis het eigenlijk wel want ik geloof echt dat deze manier van je gezicht reinigen gewoon beter werkt. Ik hield ook echt van het gevoel dat het mijn gezicht gaf. Ik vraag me ook af of ik ook last van puistjes zou krijgen als ik bijvoorbeeld de Clarisonic zou gebruiken. Ik weet het niet. Ik weet wel dat er ook aardig wat mensen zijn die hun huid alleen reinigen met een gezichtsborstel voor ze een maskertje of iets dergelijks gaan gebruiken. Zodat de ingrediƫnten uit de producten extra goed in hun huid kunnen trekken. Misschien dat ik ook maar moet proberen wat het voor mijn huid doet als ik het af en toe gebruik.

Ik vind het in elk geval heel jammer dat mijn huid zo reageerde. Misschien probeer ik het over een tijdje wel weer opnieuw. Of misschien dat ik toch de Clarisonic wil proberen. Op dit moment reinig ik mijn huid in ieder geval lekker met de hand en heb ik op af en toe een puistje na nergens last van.

Heb jij ervaring met de Visapure?