& Other Stories Steel Garden Hand Soap & Hand Lotion 0

Toen ik hoorde dat & Other Stories een winkel zou openen in Amsterdam was ik gelijk heel erg blij. & Other Stories is het ‘luxe zusje van H&M’. Ik was erg benieuwd naar de mode afdeling maar ik was stiekem nog het meest benieuwd naar de beauty afdeling. Ik vond de beauty producten er altijd zo mooi uitzien dat mijn aandacht direct was getrokken. Eigenlijk zou de verpakking natuurlijk niets uit moeten maken maar als ik heel eerlijk ben kan het toch ook een reden zijn om een product te gaan bekijken. Vooral als het een (voor mij) onbekend product is kan het in eerste instantie de verpakking zijn die mij aantrekt. Toen ik eindelijk de winkel bezocht liep ik dan ook direct naar de beauty afdeling en begon ik overal aan te ruiken. Uiteindelijk nam ik deze Steel Garden Hand Soap en Steel Garden Hand Lotion mee naar huis. En zeg eens eerlijk, zijn het geen plaatjes?

& Other Stories Steel Garden

Ik wilde al een tijd een lekkere handzeep en een bijpassende handcrème aanschaffen.  Als je je handen wast met zeep dan werkt dat altijd een beetje uitdrogend dus het kan dan heel fijn zijn om ze direct erna met handcrème in te smeren. Als jij net als ik je handcrème op een heel andere plek bewaart dan zal je dat ook snel vergeten. Dus ik vond het ideaal om een setje te hebben zodat ik het gelijk bij de hand heb.

& Other Stories omschrijft de geur zelf als volgt:

scented with petals swept in a silver haze, revealing hints of forever floral

Ik vind de geur zelf  aan de zoete kant en ook een tikje bloemig. Ik ben eigenlijk niet heel gek op bloemengeuren, ik vind het niet vies maar het zijn meestal niet de eerste type geuren die mij aantrekken. Ik vind het bloemige in de Steel Garden producten dan ook niet overheersen, misschien dat ik het daarom juist wel heel lekker vindt bij deze producten. Ik vind de geur wel speciaal, zeker voor een handzeep.

De geur is best heel sterk, wij hebben deze producten in het toilet staan en als iemand net voor jou zijn handen heeft gewassen dan ruikt het hele toilet lekker. Als je een uurtje erna aan je handen ruikt dan zul je de geur ook nog steeds terugruiken. De geur is gelukkig niet zó sterk  dat het echt overheerst en als je niet direct aan je handen ruikt dan ruik je de geur niet echt meer.

& Other Stories Steel Garden & Other Stories Steel Garden

De handzeep is erg fijn en best zacht voor mijn handen. De handlotion is een erg lichte crème. Zoals je op de foto ziet is hij ook best dun. Daardoor trekt hij ook heel snel in en is hij perfect om meerdere keren per dag na het handen wassen te gebruiken.

Ik ben erg blij met mijn handzeep en handlotion en ik merk dat ik, nu ik vaker handcrème gebruik niet echt meer droge handen heb. Zodra mijn huidige handzeep flacons op andere plekken in het huis op zijn, stap ik over op een & Other Stories variant. Ze hebben enorm veel geurlijnen dus ik vind het leuk om dan steeds andere geuren te proberen, dan gaat het in elk geval niet vervelen.

De & Other Stories Steel Garden Hand Soap kost €5 en voor de Hand Lotion betaal je €7. Beide verpakkingen bevatten 250 ml.

Heb jij al iets van & Other Stories geprobeerd?