& Other Stories Fig Fiction hand cream 1

Ik had een nieuwe handcrème nodig voor in mijn handtas en aangezien & Other Stories mijn nieuwe favoriete plek is voor dit soort producten kwam ik al snel daar uit. Zij hebben zoveel verschillende geurlijnen en ik vind ze bijna allemaal heel lekker. Ik wil ze eigenlijk allemaal proberen dus ik koos voor de & Other Stories Fig Fiction hand cream. Ik houd sowieso van de geur van vijgen en ik vind het ook een best neutrale geur, niet heel overheersend.

And Other Stories Fig Fiction hand cream

A luxurious mini hand cream combining shea butter, macadamia seed oil, and sweet almond oil that leave hands feeling silky smooth and divinely scented.

And Other Stories Fig Fiction hand cream And Other Stories Fig Fiction hand cream

Deze handcrème is iets voller dan de crème in de grotere fles waar ik hier al over schreef. Toch trekt de crème alsnog snel in, maar ik vind hem wel nog iets voedender dan de andere. Ik gebruik in dit weer altijd handcrème voordat ik naar buiten ga en daar vind ik deze perfect voor. Hij trekt snel genoeg in maar hij geeft wel het gevoel alsof hij mijn handen ‘beschermt’ tegen de kou. Zoals ik hem zei neem ik hem altijd mee in mijn tas en ik gebruik hem dan ook gewoon door de dag heen.

De geur is echt wat je van een vijgengeur zou verwachten. Een tikje zoet maar toch ook heel neutraal en helemaal niet overheersend.

De & Other Stories medewerker vertelde mij nog dat je, wanneer je een lege verpakking van een & Other Stories product inlevert, je 10% korting krijgt op je nieuwe aankoop. Volgens mij geldt die 10% korting dan wel alleen op de cosmetica producten en niet op de kleding en accessoires.

Ik vind het echt een hele fijne handcrème en zou hem zeker opnieuw kopen. Alleen zou ik dan wel voor een andere geur gaan omdat er nou eenmaal heel veel verschillende geuren zijn en ik gewoon van afwisseling houd.

De & Other Stories Fig Fiction hand cream kost €5 voor 30 ml.