OPI Pedicure by OPI – Soften 0

In de zomer is iedereen altijd bezig met zijn/haar voeten maar ik ga er in het najaar altijd trouw mee door. Ook al ziet niemand ze, ik vind het voor mezelf wel fijn als ze er gewoon altijd redelijk verzorgd uit zien. Ik wil je vandaag vertellen over mijn favoriete voetcrème.

OPI Pedicure by OPI - Soften

OPI Pedicure by OPI Soften is eigenlijk bedoeld om eeltplekken te verzachten.

Breng deze voetcrème aan op eeltplekken en laat dit 5 minuten intrekken. Je kunt je voeten eventueel in een warme handdoek wikkelen. Verminder eelt vervolgens met een voetvijl en scrub je voeten daarna. Eeltverzachter op basis van fruitzuren en groene thee-extract.

Ik heb het geluk dat ik tot nu toe nooit echt eelt heb gehad, wel wat drogere plekjes. Toch is deze crème mij jaren geleden aangeraden na een pedicure. Hij is namelijk gewoon heel fijn voor droge plekjes.

OPI Pedicure by OPI - Soften OPI Pedicure by OPI - Soften

Het is niet de meest luchtige crème maar hij is ook niet super dik. Het duurt wel eventjes voordat hij ingetrokken is. Ik gebruik hem sowieso altijd voor ik ga slapen. Dan is het voor mij niet echt nodig om het ook nog te gebruiken voordat ik de deur uitga of zo.

OPI Pedicure by OPI - Soften

De crème maakt mijn voeten lekker zacht en misschien is het ook wel zo dat juist doordat ik dit gebruik, ik nooit echt eelt krijg. Wat ik ook heel fijn vind is de geur, hij ruikt heel lekker, een beetje zoet. Door de verpakking zou je misschien zo’n synthetische aardbeien- of frambozengeur verwachten. Maar hij ruikt niet op die manier zoet, het is een volwassen zoete geur. Ik heb weleens eerder verteld dat ik helemaal niet houd van verzorgingsproducten met mint erin, en laat dat nou net in zo ongeveer elke voetcrème zitten.

OPI Pedicure by OPI – Soften maakt mijn voeten daadwerkelijk heel zacht en laat ze goed gevoed en verzorgd aanvoelen. Hij is wel heel prijzig vind ik, maar toch heb ik hem nu al voor de derde keer opnieuw gekocht. Ik kan gewoon geen andere crème vinden die ik zo compleet vindt.

De OPI Pedicure by OPI – Soften kost €25,50 voor 125 ml. Ik kocht de mijne bij de Soap Treatment Store.