OPI Lady in Black 1

Een lakje die ik al jaren in mijn collectie heb zitten, misschien ook wel een van mijn favoriete kleuren en dus ook mijn favoriete zwarte nagellak is OPI Lady in Black. Eigenlijk heel gek dat ik dit lakje nooit eerder heb laten zien, terwijl ik wel vaker lakjes heb laten zien die ik maar 1 keer heb gedragen en deze wel echt zeker meerdere malen per jaar draag. Ik kan eigenlijk heel snel en kort zijn, maar kijk eerst mee naar de foto’s!

opi lady in black 2

Kijk nou, gewoon easy peasy, in 2 lagen snel en makkelijk lakken. We hebben niet allemaal 15 minuten de tijd om alles precies te lakken, soms moet het gewoon snel gaan. OPI Lady in black is mooi zwart, lakt dus als een droom en is met 2 lagen al prima gedekt. Dus geen strepen of een stroperig effect. Na jaren heb ik er nog steeds heel veel plezier van. Op de foto heb ik geen topcoat op, maar dat zou ik nog wel doen.

flacon OPI lady in black opi lady in black

Volgens mij heb ik niet langer dan 2 minuten gedaan om mijn nagels zo lakken. Dus als je op zoek bent naar een goeie, mooie zwarte nagellak die een paar jaar meegaat, dan zeg ik OPI Lady in Black! Lady in Black zit trouwens in de basiscollectie en is altijd verkrijgbaar.

Ik zie dat OPI lakjes inmiddels 14,25 euro kosten, maar wel te bestellen zijn via de webshop van Douglas.