OPI-Dont Mess With OPI vergeleken met OPI-Jade Is The New Black en Catrice Run Forest Run! 5In een eerder artikel liet ik een NOTD zien van OPI – Dont Mess With OPI (Texas Collectie). Aisha der eerste reactie toen ze het lakje zag was meteen, “Dit lijkt gewoon precies op Jade Is The New Black van OPI!“. En ook een aantal van jullie vonden dat dit lakje heel erg op Run Forest Run! van Catrice leek. Gelukkig had Aisha beide lakjes in huis en waren mijn nagels in een ‘toonbare’ conditie, waardoor ik ze even snel voor jullie naast elkaar heb geswatched (Aisha wil haar nagels momenteel even niet presenteren ivm ingescheurde nagels, hoe ijdel kun je zijn? Grapje Aish!). Helaas hebben we Essie – Pretty Edgy niet, anders had ik die er ook naast geswatched, maar voor dit artikel moeten jullie het maar doen met 2 vergelijkingen! Maar kijk even verder voor de vergelijkingen en bepaal zelf of je vindt dat deze kleuren op elkaar lijken.

Van links naar rechts: OPI Jade is the new black, OPI Dont mess with OPI, Catrice Run Forrest run!

De foto’s spreken voor zich, Run Forest Run! lijkt absoluut niet op Dont Mess With OPI. Jade Is The New Black en Dont mess with OPI zijn ook niet exact hetzelfde, maar komen wel dichter bij elkaar in de buurt. Jade Is The New Black is wat donkerder, of misschien wel iets blauwer dan Dont Mess With OPI. Op de foto zijn beide kleurtjes misschien zelfs iets lichter dan in het echt, maar het verschil is wel hetzelfde. Ik vind beide kleuren heel mooi, Jade is the new black is net wat warmer terwijl ik Dont Mess With OPI weer iets koeler vind. Momenteel vraag ik mezelf af of ik Dont Mess With OPI zou kopen als ik Jade Is The New Black al zou hebben, maar ik kan geen antwoord geven, want ik vind beide heel erg mooi! Dus daarom dan maar de vraag aan jullie!

Wat zou je doen, als je OPI Jade Is The New Black al in huis zou hebben??