Opeens weet ik het, de reden waarom ik bijna nooit bodylotions gebruik… 4

Ik vraag me heel vaak dingen af, de ene keer wat nuttiger dan de andere. Zoals bijvoorbeeld hoe komt het dat mensen niet door hebben dat ze niet fris ruiken? Zou ik het zelf ook wel eens hebben? Of vanmorgen vroeg ik me nog af hoe het leven van een schaap zou zijn (don’t judge!). Ook over mezelf stel ik wel eens vragen, zoals bijvoorbeeld ‘Hoe komt het dat anderen wel elke dag bodylotion en bodybutter kunnen gebruiken maar lukt het mij niet?’. Ik heb wel absoluut een volgorde waarop dingen moeten gebeuren, maar op veel momenten past de bodylotion gewoon niet in de routine. Ik stond daar vroeger helemaal niet bij stil, maar inmiddels heb ik door waarom het niet lukt.

Het zit dus zo, ik douche altijd sowieso in de ochtend en heb niet echt een duidelijke ochtendroutine. Er zijn wel dingen die op een bepaalde volgorde moeten gebeuren, maar ergens tijdens het proces loopt het niet helemaal goed. Voor de hand liggend is eerst douchen en na het douchen komt aankleden, maar dan moet eerst de bodylotion al gebruikt zijn en daar komt het probleem. Ik wil dus niet met nog bodylotion aan mijn handen, mijn gezichtsproducten aanbrengen. En mijn gezichtsproducten kan ik niet aanbrengen als ik mijn tanden nog niet heb gepoetst. Ik krijg al rillingen als ik denk aan eerst een voetencreme of handcreme en daarna mijn dag of nachtcreme. Not going to happen.

Dus wat doe ik nu? Douchen + tandenpoetsen, aankleden, gezichtsverzorging, parfum. Misschien moet ik mijn serums en dagcreme gewoon bij mijn bodylotions en deo leggen, waardoor alles bij elkaar ligt. Ik leg nu namelijk een andere route af in huis om bij de producten te komen. Wanneer ik een nieuwe bodylotion heb smeer ik een weekje of 2 dagelijks en trouw in en daarna weer over op oude gewoontes.

Unknown

Maar goed, wie heeft dit nog meer? Dus wel absoluut goede intenties hebben om bodylotion of butter te gebruiken, maar het eigenlijk bijna niet doet omdat je anders vette handen hebt voor je gezichtsverzorging. Verder ben ik heel normaal. Denk ik.

ps. Mijn Coco Mademoiselle bodybutter zou ik nog wel op kunnen krijgen, want die gebruik ik wel (niet meer elke dag, maar zo nu en dan). Ik ben al op de helft van mijn pot.