Onze favoriete zomernagellakken 2

Van de zomer word ik altijd erg vrolijk en denk ik ook gelijk aan vrolijke kleuren. Vooral met nagellak kan je je wat kleuren betreft helemaal uitleven. Wij delen onze favoriete zomernagellakjes met jullie. Een paar van ze, want echt kiezen kunnen we natuurlijk niet. Bereid je voor op veel foto’s!

CK one 120 Ambush

Hierboven zie je een CK One nagellak in de kleur Ambush. Seren draag hier twee laagjes. Het is een roze kleur met een blauwe gloed er doorheen.

Essie Peach Daiquiri

Dit is Essie Peach Daiquiri, een lekker opvallende koraalkleur. Ik draag twee laagjes op de foto.

Herome WIC Mumbai

Ik draag eigenlijk niet zo vaak pastelkleuren, ik ben toch altijd bang dat het niet helemaal goed staat bij mijn huidskleur. Toch vind ik Mumbai van Herome wel erg leuk. Ik ga toch meer pastelkleuren aanschaffen! Je ziet drie dunne laagjes op de foto.

NOTD-BarryM-Lemon-Icecream-1024x768

Een gele kleur kon natuurlijk niet ontbreken. Dit lakje van Barry M, Lemon Ice Cream lijkt in het flesje een pastelkleur. Op de foto lijkt hij bijna neon geel. Hij is erg lastig vast te leggen namelijk. Hij is wel iets minder fel in het echt. Op de foto draag ik drie dunne laagjes. Het nadeel aan deze kleur vind ik alleen dat hij best lastig lakt, voorheen had ik dat niet maar misschien komt dat omdat hij nu al wat ouder is.

NOTD-Miami-Peach

Miami Peach is zoals de naam al zegt een perzikkleurige nagellak. Ik heb eigenlijk geen vergelijkbare kleuren. Er zitten ook nog gouden shimmers in wat hem best speciaal maakt. Ik draag twee laagjes op de foto.

Nouvelle Vague Aisha

 

Nouvelle Vague Seren

Chanel Nouvelle Vague. Deze kon echt niet ontbreken! Hierboven zie je swatches van zowel mij als van Seren. Dan kan je zien hoe hij bij verschillende huidskleuren staat. Het is een turquoise kleur met wat fijne glans erin.

Sally Hansen all fired up

Seren draagt op bovenstaande foto All fired up van Sally Hansen. Een lekkere felle knalrode kleur, met een vleugje koraal erdoorheen. Seren draagt hier 2/3 lakjes, ze wist het niet meer precies. :)

Sally Hansen Good to Grape

Dit is Good to grape van Sally Hansen. Seren draagt hier twee laagjes. Is het geen super mooie paarse kleur? Ik heb geen andere vergelijkbare paarse kleur in mijn stash, dan zijn nagellakjes wat mij betreft altijd extra leuk!

Sally Hansen Shrimply Devine

 

 

Tot slot is dit van Sally Hansen Shrimply Devine. Een lekker opvallende roze kleur. Seren draagt hier drie laagjes.

Zomer nagellak

Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan voor leuke nagellak kleuren voor in de zomer. Welke is jouw favoriet?