Omeletwrap met gerookte zalm en avocado 0

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een recept met jullie deelde. Hoewel ik dit eigenlijk geen recept kan noemen, daar is het veel te simpel voor. Ik maakte namelijk een omeletwrap met gerookte zalm en avocado. Super simpel en binnen tien minuutjes ben je klaar. Daarnaast kan je natuurlijk eindeloos variëren. Lust je een van de ingrediënten niet? Vervang het dan door iets anders dat jij lekkerder vindt.

Benodigdheden voor 1 omeletwrap:

  • 3 eieren
  • een handje bladspinazie
  • 1/2 tomaat
  • 50 gram gerookte zalm
  • 1/2 avocado

Eerst bak je een omelet door de 3 eieren te klutsen en er zout en peper naar smaak aan toe te voegen. Zodra je omelet klaar is kan je hem gaan beleggen met de ingrediënten, de foto’s hieronder spreken denk ik voor zich.

Omeletwrap met zalm en avocado

Omeletwrap met zalm en avocado Omeletwrap met zalm en avocado Omeletwrap met zalm en avocado Omeletwrap met zalm en avocado

En dit is het resultaat! Misschien is het ook leuk om voor moederdag te maken. Ik gebruikte 3 eieren omdat ik het als lunch maakte voor mijn vriend, en hij is best een grote eter. Maar je kan de wrap natuurlijk ook in kleine stukjes snijden en dan als hapjes serveren. Het kan ook goed als bijgerecht bij een kopje soep of iets dergelijks.

Omeletwrap met zalm en avocado

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit “recept” te lezen. De omeletwrap is lekker gezond en door de zalm en avocado bevat het veel gezonde vetten. Ook is het een idee voor mensen die weinig koolhydraten eten. Je hoeft het zeker niet precies te beleggen als hoe ik het heb gedaan. Ik wilde in plaats van spinazie eigenlijk sla gebruiken maar dat hadden we niet meer in huis dus vandaar dat ik spinazie gebruikte. Laat je fantasie de vrije loop! Als je nog verzoekjes hebt voor recepten laat het dan zeker achter in de comments!