NYX Jumbo Pencils 1

Een paar jaar geleden hadden alle Amerikaanse YouTubers het altijd over de NYX Jumbo Pencils. Ze waren echt een hype en ik was er altijd nieuwsgierig naar. NYX was alleen niet te koop in Nederland dus dan houdt het al snel op. Inmiddels wordt het in Nederland bij Douglas verkocht en ik wil jullie vandaag vier kleuren laten zien.

Milk

Milk close

De NYX Jumbo Pencils zijn dikke potloden die je als basis onder je oogschaduw kunt gebruiken. Afhankelijk van de kleur kan je ze ook op zichzelf gebruiken. Ik denk alleen dat dat bij bovenstaande kleur, Milk, niet zo mooi is. Milk is zoals de naam al zegt wit en is wat mij betreft vooral geschikt als basis. Ik kocht deze kleur omdat ik benieuwd was wat er zou gebeuren als ik mijn standaard oogschaduwkleuren over een witte basis aan zou brengen. Ik heb natuurlijk een donkere huid en kleuren zien er op mijn huid heel anders uit dan bij iemand met een blanke huid. Milk is ook geschikt voor als je echt kunstzinnig te werk wil gaan, bijvoorbeeld voor Halloween. Tot nu toe heb ik dat alleen nog niet gedaan, het lijkt me wel leuk om eens te doen.

Iced mocha

Iced mocha close

Hierboven zie je de kleur Iced Mocha. Een mooie lichtbruine glanzende kleur. Deze kleur zou je ook goed op zichzelf kunnen dragen. Gewoon een beetje op je ooglid aanbrengen, even blenden en je bent ready to go!

French Fries

French Fries close

Dit is de kleur French Fries. Waar deze naam vandaan komt begrijp ik niet helemaal als je naar de kleur kijkt maar dat zal wel aan mij liggen. Het is een bruine kleur met een vleugje brons er doorheen. Ook deze kleur heeft een glans erin.

Dark brownDark brown close

Tot slot Dark Brown. Ook Dark Brown heeft een kleine shimmer erin en is zelfs op mijn huid echt heel donkerbruin. Perfect om als basis te gebruiken voor een smokey eye.
Swatches

Hierboven zie je swatches van alle Jumbo Pencils. Van links naar rechts zie je Milk, Iced Mocha, French Fries en Dark Brown. Zoals je ziet is Milk de enige kleur zonder glans. Ik vind de overige kleuren echt perfect als basis voor een dagelijkse kleuren. Ook op zichzelf zijn de kleuren al heel mooi.

Ik merk dat ik de laatste tijd echt voornamelijk mijn neutrale kleuren gebruik. Niet dat ik voorheen nou altijd met knaloranje oogschaduw rondliep maar als ik een opvallende kleur zag kon ik nog wel verleid worden hem aan te schaffen. Nu zijn het toch vooral de bruintinten die mijn hart sneller laten kloppen.

Ik zal binnenkort nog wat ooglooks laten zien waarin ik deze Jumbo Pencils gebruik zodat je kan zien hoe dat eruit ziet.

De NYX Jumbo Pencils zijn te koop bij Douglas en kosten €5,49 per stuk. Er zijn in totaal 24 kleuren waaruit je kan kiezen.

Welke kleur van de Jumbo Pencils is jouw favoriet?