NOTD special! OPI Rumple’s Wiggin’ met Guestnails 7

Nail Of The Day: OPI Rumple’s Wiggin’

Guestnails Of The Day = Sam (links)

Lees verder voor meer foto’s en informatie.

OPI heeft in samenwerking met Dreamworks een nieuwe collectie uitgebracht genaamd Brights by OPI . Hierbij zijn ze geïnspireerd door de nieuwste animatiefilm van DreamWorks en dat is natuurlijk Shrek Forever After. Bij deze collectie horen 6 kleuren nagellak. De kleuren passen bij de karakters die in Shrek voorkomen. Aisha heeft al eerder een artikel geschreven over deze collectie, die kun je hier vinden.

Ik heb de mini’s met 4 kleuren weten te bemachtigen en vandaag laat ik de kleur Rumple’s Wiggin’ zien. Zoals jullie zien heb ik voor de verandering een vriendin gevraagd of zij ook haar nagels met Rumple’s Wiggin’ wilde lakken. Sam was de enige die haar nagels niet had gelakt die dag, dus daarom was zij de uitverkorene. Sam heeft een donkere huidskleur en ze wilde eerste niet lakken, omdat ze dacht dat het niet mooi zou staan. Dus ze ging eerst haar pink lakken en besloot een paar minuten later toch wel alles te lakken. Ik vind het heel mooi bij haar staan.

Rumple’s Wiggin’ na 1 laag.

Rumple’s Wiggin’ na 2 lagen

Rumple’s Wiggin’ na 2 lagen

Rumple’s Wiggin’ na 3 lagen

Sam besluit om toch al haar nagels te lakken, want ze vind het toch wel mooi.

Uiteindelijke resultaat

Sam & Rumple’s Wiggin’

Lovely Sam & Seren

Special Thanks!

Sam ik wil je bedanken dat je je nagels wilde lakken en dat ik er foto’s van mocht maken. Je staat dus nu echt op Pop Your Color ;)

Ik wil alleen nog zeggen…

Sam is dope! ;)