NOTD OPI – A roll in The Hague 3

Wat is nou een beter moment om een oranje nagellak te laten zien dan vlak voor het WK voetbal? OPI A roll in The Hague is echt een fel oranje nagellak. Hij knalt echt van je nagels af, een echte popping color dus! Als jij van subtiele kleuren houdt en niet wil dat je nagels teveel opvallen dan kan je deze nagellak beter overslaan. Hij komt uit de Holland collectie van OPI en is dus al een tijdje te krijgen. Ik draag eigenlijk maar zelden oranje nagellak en dit is dus ook het enige oranje lakje dat ik in mijn bezit heb. Ik draag hem meestal wanneer ik echt zin heb ik een lekker felle kleur. Ik krijg ook vaak opmerkingen van mensen als ik deze nagellak draag, omdat hij zo opvalt. Het is ook een hele leuke kleur om op je tenen te dragen, zeker wanneer je voeten al wat bruiner zijn geworden van de zomer.

OPI A roll in The Hague OPI A roll in The Hague

OPI A roll in The Hague

Op bovenstaande foto’s draag ik twee laagjes. De bovenste foto’s zijn in zonlicht gemaakt en je ziet dat hij dan bijna neon lijkt. Dat is hij niet, hij is gewoon heel fel. Op de onderste foto, die in normaal licht is gemaakt, zie je het verschil.

Ik ben gek op de nagellakken van O.P.I. Ze lakken fijn, blijven goed zitten en er zijn meer dan genoeg kleuren om uit te kiezen.

Deze nagellak is natuurlijk uitermate geschikt om te dragen tijdens het WK. Vooral als je geen zin hebt om in een complete oranje outfit rond te lopen, geeft dit een leuke touch aan je look.

De nagellakken van O.P.I zijn onder andere te koop bij de DA drogist en bij de Douglas parfumerie.

Wat vind jij van A roll in The Hague?