NOTD – OPI Yodel Me On My Cell (OPI Swiss Collectie 2010) 2

Een paar artikelen geleden liet ik zien dat ik de OPI Swiss mini’s had gevonden. Ik had beloofd daar swatches van te maken, dus bij deze een NOTD. Wat je vandaag op mijn nagels ziet is Yodel Me On My Cell. Yodel me on my cell is een blauwe kleur nagellak met hele fijne mini glansdeeltjes erin. Eigenlijk is het een “teal” blauw, en teal is een medium groen-blauwe kleur, maar omdat Yodel me on my cell meer naar blauw neigt zou ik het teal blauw noemen. Kijk verder voor meer foto’s.

Eenmaal op de nagels ziet het er gewoon blauw uit. Afhankelijk van de belichting geven mijn nagels een andere kleur. Gisteravond waren mijn nagels echt blauw en overdag vind ik het meer blauw met een groene gloed. Wat betreft de dekking is me iets interessants opgevallen. Toen ik een beetje op internet ging rondkijken naar wat de ervaringen van andere waren over dit lakje, viel me op dat velen al een volledige dekking hebben na 2 lagen. Maar ik heb echt zeker 3 lagen nodig om de dekking zo te krijgen zoals op de foto’s. En met flits waren mijn nagelriemen nog steeds wel te zien. Nu komt dat hoogstwaarschijnlijk omdat ik een mini heb. Het kwastje is natuurlijk kleiner en neemt minder lak op in een keer. Hoe meer lagen je moet lakken, hoe slordiger het ook gaat ogen op je nagels, dus dat is ook wel iets waar je rekening mee kan houden.

In een mini verpakking zitten 3 kleuren uit de Swiss Collectie en een rapid dry. Deze rapid dry is een nagellak dat er voor zorgt dat je nagellak snel droogt en lang mooi blijft! Ik ben altijd zeer tevreden hiermee. Ik vind het beter dan andere sneldrogende lakjes die ik heb geprobeerd. De mini’s kosten 17,95 en daarin zit Yodel Me On My Cell, Color So Hot It Berns en Lucerne-Tainly Look Marvelous. Van de Swiss Collectie hebben we ook nog William Tell Me About OPI gereviewed. Aanvankelijk dachten we dat we het bij 2 kleuren uit deze collectie zouden laten en uiteindelijk hebben we toch 4 kleuren kunnen laten zien, woehoew \0/!

Voor verkoopadressen kun je www.opi.nl kijken. Ik kan in ieder geval met zekerheid zeggen dat OPI bij alle Mooi parfumerieƫn wordt verkocht en bij Sephora.