NOTD: OPI – What’s With The Cattitude? (Shrek Collectie) 5

Dit is alweer het derde lakje van de Shrek collectie.

NOTD: OPI What’s With The Cattitude

Klik verder voor meer foto’s.Wederom een hele mooie kleur blauw, het is niet alleen een mooie kleur, maar het blijft ook lang mooi op mijn nagels. Een paar dagen geleden had ik mijn nagels met What’s With The Cattitude gelakt. Twee lagen om precies te zijn. Dekking was goed, maar kon nog mooier, aangezien het nog mooi op mijn nagels zat zonder te chippen, heb ik vandaag nog maar een laagje erover heen gelakt, zodat het wat mooier zou zijn op de foto’s.

Jullie hebben nu bijna alle kleuren van de OPI Shrek collectie gezien. Morgen krijgen jullie Who The Shrek Are You te zien. Het enige kleurtje wat Aisha en ik missen is Funky Donkey en dit is een paarse lakje. Als je nieuwsgierig bent, kun je ook een kijkje nemen op www.OPI.nl. Andere NOTD’s en artikelen over de Shrek collectie van OPI vind je hier.