NOTD – OPI Vampsterdam 2

Vandaag wil ik je weer een nagellak laten zien uit de Holland collectie. OPI Vampsterdam is een donkerrode kleur met een vleugje paars en bruin met een parelmoer glans erin. Best een unieke kleur, ik heb geen andere kleur in mijn stash die hierop lijkt. De parelmoer laat de kleur ook iets zachter ogen vind ik. Heel donkerrode Cream kleuren, die bijna zwart lijken vind ik super mooi maar ik kan me voorstellen dat het voor mensen die het niet gewend zijn een beetje too much kan zijn. De parelmoer glans in Vampsterdam zorgt ervoor dat de kleur iets toegankelijker is denk ik. Ik ben zelf eigenlijk het meest fan van cream nagellakken en op het moment zit ik in een fase van ‘hoe donkerder, hoe beter’. Toch vind ik de parelmoer glans hierin heel mooi en niet overdreven. Het is gewoon weer net even wat anders en dat maakt de kleur ook weer wat unieker.

OPI Vampsterdam OPI Vampsterdam

In het flesje lijkt de kleur echt bijna zwart maar zoals je ziet valt dat op de nagels best mee. Het hangt er een beetje vanaf in welk licht je de kleur ziet. De ene keer lijkt hij rood en dan weer paars en dan weer bruin, heel leuk!

OPI nagellakken behoren samen met die van ESSIE tot mijn favorieten. Het platte, brede kwastje lakt super makkelijk en snel. Daarnaast blijven de kleuren meestal wel een dag of 4-5 netjes op mijn nagels zitten. Ik heb slappe nagels van mezelf dus dat is echt heel lang voor mij. Soms blijven ze iets korter of juist iets langer mooi, dat hangt er ook een beetje vanaf wat ik allemaal doe in die dagen.

Ik heb Vampsterdam al een paar jaar en draag hem eigenlijk niet zo heel vaak. Dat komt omdat ik gewoon eerder cream lakjes pak en een beetje in de stemming moet zijn voor een nagellak met een glansje. Maar nu ik hem weer draag kan ik eigenlijk alleen maar opnieuw waarderen. Het is ook een perfecte herfst/winter kleur. Ik ben blij dat ik hem weer herontdekt heb. Vampsterdam ga ik zeker nog vaak gebruiken in de komende maanden!

OPI nagellak wordt bij Douglas verkocht, je kan hem hier vinden in de Douglas webshop. De nagellakken van OPI bevatten 15 ml en kosten €14,25.

Wat vind jij van Vampsterdam?