NOTD – OPI Thanks a Windmillion 1

Ik heb vandaag weer een nagellak om aan je te laten zien. Dit keer is het een groene kleur die mij erg aan de herfst doet denken. Hij heeft ook een beetje een grijze ondertoon. OPI Thanks a windmillion komt uit de Holland collectie die OPI een paar jaar geleden heeft uitgebracht.

DSC_0010

De kwastjes van de OPI nagellakken zijn super fijn en precies breed genoeg om je nagels in één keer mee te kunnen lakken. OPI brengt bij elke collectie ook altijd een setje uit met mini nagellakken maar die vind ik zelf nooit zo fijn omdat die kwastjes dan natuurlijk ook heel klein zijn en die vond ik nooit zo fijn lakken. Over de normale kwastjes ben ik altijd zeer tevreden.

Ook de lakken zelf hebben naar mijn mening altijd een perfecte consistentie, niet te dun en niet te dik.

OPI Thanks a windmillion

 

Op de foto draag ik twee laagjes van Thanks a windmillion en dan is de lak volledig dekkend. Ik vind het best een speciale kleur groen, een mooie zachte kleur groene. Ik draag de laatste tijd vaak donkere nagellakken, daar heb ik in de herfst toch extra vaak zin in. Toch vind ik deze kleur ondanks dat hij niet heel donker is, toch heel geschikt voor de herfst. Sowieso trek ik me niet teveel aan van de seizoenen als het op make-up kleuren aankomt, maar ik merk wel dat ik in het najaar toch meer in de stemming ben voor donkere kleuren terwijl ik in het voorjaar juist helemaal in de stemming ben voor pastelkleurtjes.

Linksonderin op mijn hand heb ik trouwens een brandwondje die ik laatst heb opgelopen. Hij is nog aan het helen maar op de foto lijkt het een beetje alsof ik een gekke vlek op mijn hand heb.

OPI nagellak is te koop bij Douglas, ze kosten €14,95 per stuk.

Wat vind jij van Thanks a windmillion?