NOTD: OPI Swiss Collection – Lucerne-Tainly Look Marvelous 7

Seren liet jullie deze week al een NOTD zien van William Tell Me About OPI, van de Swiss collection. Vandaag heb ik een andere nagellak uit deze nieuwe collectie.

Lucerne-Tainly Look Marvelous is een zilver glitter/shimmer lakje. Ik was eerst eigenlijk alleen van de nagellak met een cream finish maar de laatste tijd kan ik shimmer lakjes en lakjes met glitters ook wel waarderen. Ik had dus al een tijdje besloten dat ik meer van dit soort nagellakjes zou willen en toen ik deze zag wilde ik hem dan ook hebben. Er zijn wat mij betreft nog veel meer mooie kleuren in de Swiss collectie maar die leken op kleuren die ik al heb. Het zullen zeker geen exacte dupes zijn maar aangezien ik niet alles kan kopen, koop ik dan liever iets totaal anders.

Lees verder voor meer informatie en foto’s.

Zoals we van O.P.I gewend zijn lakken de nagellakjes heel makkelijk en fijn, zeker door het kwastje. Je hebt wel twee laagjes nodig om deze lak dekkend te krijgen. Als de nagellak eenmaal droog is dan is hij gewoon egaal. Tijdens het lakken was ik namelijk bang dat de lak door de glitters die erin zitten niet egaal zou worden en de glitters zouden “uitsteken”, waardoor de nagellak weer sneller beschadigd, maar gelukkig was dit niet het geval.

Het nadeel van dit soort nagellakjes is dat wanneer je ze verwijdert, de glitters ook op je handen terechtkomen. Het scheelt al een hoop als je de nagellak verwijdert op de manier die Seren in dit artikel uitlegt.

Deze kleur is wel aardig opvallend dus ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die het helemaal niks vinden. Ik vind hem zelf echt heel leuk, hij is lekker opvallend en zo heb je toch weer wat anders dan bijv een standaard roze nagellak.

Wat vinden jullie?

OPI nagellak kost €13,95 en is o.a. te koop bij Sephora.