NOTD OPI Swiss Collection- William Tell Me About OPI 6

De nieuwe wintercollectie van OPI ligt inmiddels in de winkels en bestaat uit 12 diepe, rijke kleurtinten die geïnspireerd zijn door de besneeuwde bergtoppen, imposante gletsjervalleien en glinsterende meren van Zwitserland. Vandaar ook de naam Swiss Collection. OPI brengt elk winter een collectie uit dat geïnspireerd is door een land en vorig jaar was dat de Espana collectie. Mijn nagels van vandaag zijn in een aparte kleur. En ik heb deze gekocht, omdat ik nog niet zo een kleur had en ik vind het toch wel een heel bijzonder kleurtje. Kijken jullie mee voor de foto’s?Hoewel ik Rouge Noir van Chanel zelf niet heb, doet het me toch daaraan denken. Ik denk ook niet dat het dupes zijn, want ik denk dat Chanel Rouge Noir meer naar rood neigt en William Tell Me About OPI vind ik meer een kleur dat eerder naar aubergine neigt dan naar rood. Ook heeft iets weg van bruin en omdat het een donkere kleur is, lijkt het bijna zwart op de nagels, maar dat is het net niet. Het past helemaal bij de vampy modekleuren van deze winter en daar heeft OPI rekening mee gehouden bij het maken van deze collectie.

OPI – William tell me about OPI

OPI – William tell me about OPI 1 laag gelakt.

Twee lagen gelakt, zoals je ziet lijkt het net zwart.

Door de belichting kan je nu goed zien wat voor kleur het is. In het echt ziet het er toch wat donkerder uit.

En dit is eigenlijk de kleur die je in het echt ziet op je nagels, als je 2 lagen hebt gelakt.

Dit lakje heeft een beetje een dikke structuur, maar niet vervelend. Het lakt makkelijk en geeft een hele mooie finish, wat ik eigenlijk wel gewend ben van OPI. Je hebt in principe geen topcoat nodig voor glans, maar ik vond hem bij mij wel een beetje kwetsbaar zonder topcoat. Na een dag had ik namelijk op een paar nagels van die witte randjes.  Dus een rapiddry zou misschien wel beter zijn om je nagellak optimaal te beschermen. Wat betreft het verwijderen met dit soort kleurtjes moet je wel uitkijken, want het is zo een kleur dat overal gaat zitten. Ik heb bij het verwijderen twee watjes gebruikt, meer zou handiger zijn, maar dat vond ik zonde. Let op je dat je niet gaat wrijven, als je wat nagellak op je watje heb gedaan, hou het watje dan even een paar seconden op je nagel zodat het goed is ingeweekt en dan kan je in principe met een veeg je nagel schoonmaken zonder dat het in je nagelranden etc. gaat zitten.

De andere kleuren uit de collectie heb ik niet gekocht. De kleuren waar ik het meest naar nieuwsgierig was, leken heel erg op de kleuren die ik al had. Dat vond ik dus zonde voor mijn geld. Want eerlijk is eerlijk. De OPI nagellakken kosten 13,95 euro, dus dat gaat best snel aantikken als je er een paar van wil kopen in een keer. Aisha heeft trouwens William Tell Me About OPI ook en ze heeft nog een kleurtje, maar dat ga ik niet verklappen. Jullie zien de NOTD vanzelf wel verschijnen op PYC!