NOTD: OPI – I don’t give a Rotterdam! 2

Eerlijk is eerlijk, I don’t give a Rotterdam! kocht ik vooral vanwege de naam. De nagellak komt uit de Holland collectie van OPI en als geboren Rotterdammer (oké, in-de-buurt-van-Rotterdammer) moest ik hem toch hebben.

Het is een blauwe kleur met ook heel veel grijs erin. Ik ben er eigenlijk niet over uit of de kleur nou meer blauw is, of meer grijs. In elk geval is het een koele kleur, die me aan ijs doet denken. Niet het ijs dat je in de zomer eet maar ijs wat je in de winter buiten vindt. Ook zitten er een zilveren shimmer in die de associatie met ijs voor mij nog groter maakt.

DSC_0014
OPI I don't give a Rotterdam

Dit is de slechts dekkende nagellak die ik van OPI heb. Hoewel natuurlijk niet elke kleur helemaal dekkend bedoeld is, vind ik het bij I don’t give a Rotterdam! wel mooier als hij compleet dekkend is. Op de foto’s draag ik vier hele dunne laagjes. Als je wat dikkere laagjes gebruikt dan zou je er aan drie denk ik wel genoeg hebben maar ik vind het dan altijd te lang duren tot de nagellak droog is. Op de foto’s zie je nog wel het witte randje van mijn nagel door de nagellak heen maar als ik gewoon met het blote oog naar mijn nagels kijk dan lijkt de lak compleet dekkend. Ook als ik van heel dichtbij kijk.

OPI I don't give a Rotterdam

Als ik mijn handen wat verder van me af houd dan zie ik de shimmer ook nauwelijks. Dan lijkt het vooral een blauwe/grijze cream nagellak. Als ik mijn handen wat dichterbij houd dan zie ik de zilveren shimmer wel, vooral als ik mijn handen ook nog beweeg. De eerste foto is in gewoon daglicht gemaakt en de tweede foto is met een flitser gemaakt. Op de tweede foto zie je de shimmer iets beter.

De lak voelt wel gewoon helemaal glad aan op mijn nagels, maar goed de shimmers zijn dan ook zeker geen grove glitters.

OPI I don’t give a Rotterdam is in Nederland te koop bij Douglas. Een flesje nagellak bevat 15 ml en kost €14,25. Je vindt hem hier in de Douglas webshop.