NOTD – Opi Dutch ‘ya just love OPI? 7

Een van mijn favoriete nagellakken van de afgelopen tijd is Dutch ‘ya just love OPI? Het is een diep paarse kleur met een hele mooie gouden shimmer erin. Zoals de naam al doet vermoeden hoorde hij bij de Holland collectie van OPI.

Ik was aan een tijdje op zoek naar een goede paarse nagellak. Ik kwam vaak lila en lavendelkleurtjes tegen en dat zijn ook hele leuke kleuren maar een diep paarse kleur had ik nog niet. Ik vind paars altijd heel mooi staan voor oogmake-up dus een nagellak in die kleur leek mij ook wel leuk.

In eerste instantie wilde ik een cream nagellak en vond ik het jammer dat hier toch een shimmer in zat. Maar deze shimmer is heel subtiel en je ziet het vooral als je je nagels van dichtbij bekijkt. En eigenlijk geeft de shimmer juist een hele mooie gouden gloed aan de lak. Ik ben uiteindelijk dus juist blij met shimmer, cream lakjes zijn over het algemeen altijd wel te vinden dus een diep paarse cream nagellak kan ik altijd nog aan mijn stash toevoegen.

Dutch ya just love OPI? Dutch ya just love OPI?

De nagellak dekt prima in twee laagjes. Op de onderste foto kan je ook de gouden shimmer goed zien. Het heeft wat mij betreft een perfecte consistentie en in combinatie met het brede kwastje lakt hij super makkelijk. OPI nagellak behoort niet voor niets tot mijn favorieten. Hoe lang de lak bij mij blijft zitten is afhankelijk van de conditie van mijn nagels. Wanneer mijn nagels lekker sterk zijn dan blijft het een dag of vijf netjes zitten maar als mijn nagels wat zwakker zijn dan gaat het na 1-3 dagen wel chippen, afhankelijk van hoe zwak mijn nagels op dat moment zijn.

Wat vind jij van Dutch ‘ya just love OPI?