NOTD OPI Color So Hot it Berns – Swiss Collection Winter 2010 4

He he, eindelijk weer een rood wat ik kan waarderen! Color So Hot it Berns is een van de 12 nieuwe kleuren die hoort bij de nieuwe Swiss collectie van OPI. Natuurlijk willen wij jullie hier op Pop Your Color zoveel mogelijk van laten zien van de nieuwe collecties. Eerder hebben we al 2 andere kleuren uit deze collectie laten zien, namelijk William Tell Me About OPI en Lucerne Tainly Looki Marvelous. Color So Hot it Berns is een van de mini’s die ik een setje heb gekocht. Helaas worden deze setjes niet altijd overal verkocht en als ze wel verkocht worden, dan zijn ze heel snel uitverkocht. Kijk je mee voor de foto’s?

 Nu heb ik echt van alles geprobeerd om de kleuren zo echt mogelijk te krijgen. Maar het is me op geen enkele manier gelukt. Ik baal er van, want ik vind dit een van de mooiere warme rode kleuren nagellak. Op de foto’s neigt het meer naar oranje of fel rood, maar in het echt is het donkerder. Als beautyblogger zijnde zou ik beter moeten zijn in kleuren omschrijven, maar ik kom gewoon niet op de juiste woorden. Het is namelijk fel rood, maar wel warmer en met een tintje donkerroze, snappen jullie het? Ik heb dit lakje op het moment dat ik dit schrijf, al zeker 2 hele dagen op mijn nagels en ik geniet er nog steeds van! En dat terwijl ik niet van rood en roze houd. In ieder geval niet op mijn eigen nagels. Color So Hot it Berns vind ik wel weer een uitzondering, ik weet niet waarom maar bepaalde kleurtjes of tinten kunnen me echt blij maken en sommige weer niet.

 Op sommige blogs heb ik gelezen dat het lakje met 1 laag al vrij dekkend is. Misschien dat de mini’s toch een beetje anders zijn van structuur, want bij mij is het lakje niet volledig dekkend. Ik heb heel goed gekeken of ik misschien toch niet vieze nagels heb ofzo, maar dat is toch echt niet het geval!  Ik heb de kleur nu niet echt goed kunnen laten zien, maar daarom wil ik je toch adviseren om in de winkel te kijken wat je er van vind. Je krijgt in ieder geval wel dezelfde kleur op je nagels als wat je in het flesje ziet! OPI wordt onder andere verkocht bij Mooi Parfumerie en Sephora. De mini’s kosten 17,95 en een losse OPI nagellak kost 13,95 euro.