NOTD – O.P.I Kiss me on my tulips 1

Een perfecte nagellak kleur voor in de zomer. Felroze!

Kiss me on my tulips

Kiss me on my tulips komt uit de O.P.I Holland collectie, uit het voorjaar van 2012.  Het is een felroze kleur met een blauwe ondertoon. De enige roze nagellak die ik heb die er ook echt altijd roze uitziet. Ik weet niet of het door mijn huidskleur komt of dat mensen met een lichtere huid dit ook hebben maar op de een of andere manier lijkt roze nagellak wanneer het donker is altijd rood bij mij. Dit vind ik dan altijd echt jammer, want als ik roze nagellak draag wil ik ook gewoon roze. Als ik rood had gewild dan had ik wel een rode kleur uitgekozen. Kiss me on my tulips is dus echt goed roze op mijn nagels, ik denk dat het door de blauwe ondertoon komt. Hij valt ook lekker op, daar houd ik wel van.

Kiss me on my tulips Kiss me on my tulips

Hij dekt in twee laagjes. Nagellak van O.P.I is samen met Essie mijn favoriet. Ze brengen super makkelijk aan door het brede kwastje. En ook de lak zelf is qua consistentie perfect, niet te dik en niet te dun. Op mijn nagels blijft hij zeker een dag of 6 netjes zitten zonder tipwear. In periodes dat mijn nagels heel zwak zijn dan krijg ik wel sneller last van chips en tipwear.

Kiss me on my tulips

Kiss me on my tulips is nog steeds te koop en de adviesprijs is €14,25 voor 15 ml. O.P.I wordt onder andere verkocht bij Mooi Parfumerie en bij Douglas.

Wat vind jij van de kleur? Is het iets voor jou?