NOTD: O.P.I. Hongkong Collection mini’s 3

Ik weet het, de O.P.I. Hongkong collectie is niet bepaald nieuw. Hij ligt al een tijdje in de winkels. Maar omdat de collectie nog steeds te verkrijgen is leek het me toch leuk om een NOTD voor jullie te maken.

De Hongkong collectie bestaat in totaal uit 12 kleuren. Bij elke collectie brengt O.P.I. ook altijd een paar mini versies van de lakjes uit die je dan in een pakketje kan kopen. Afhankelijk van de collectie zijn dit of 4 mini nagellakjes, of 3 mini nagellakjes en een topcoat. Bij de Hongkong collectie kon je 3 mini lakjes krijgen samen met een topcoat.

Eigenlijk is dit dus een drie-in-een NOTD, dus laten we maar snel beginnen.

Lees even verder voor de foto’s!

Zoals je van O.P.I. gewend ben hebben de lakjes weer heel originele namen. We beginnen met Red My Fortune Cookie. Echt een knalrode kleur! Ik moet eerlijk toegeven dat als hij niet in dit setje zat, ik hem nooit zou hebben gekocht. Ik houd zelf meer van dieprode nagellak, dat vind ik echt een classy kleur. Ik was bang dat dit een beetje too much zou zijn. En eigenlijk vind ik dat nog steeds! Ik moet wel zeggen dat toen ik het al een tijdje op had, ik er wel aan begon te wennen. Maar misschien dat ik deze kleur wel op mijn tenen zou gebruiken. Kijk hieronder zelf maar wat je ervan vindt.

De volgende kleur is Dim Sum Plum. O.P.I. omschrijft het zelf als een bessen heerlijke delicatesse. Ik vind hem zelf een mix van roze-paars-fuchsia. Echt een hele mooie kleur. Ik denk ook echt dat dit bij iedereen mooi zou staan, hoe licht of donker je ook bent. Wat mij betreft dus zeker een aanrader!

En dan nu mijn favoriete kleurtje van de drie. Suzy Says Feng Shui. O.P.I. omschrijft het als kobalt blauw maar ik moet dan zelf altijd denken aan “puur” blauw. Ik vind het heel moeilijk te omschrijven maar ik vind hem zelf groen-blauw met misschien ergens in de verte nog een tikje grijs er doorheen. Volgens mij kunnen jullie je er nu echt geen voorstelling meer van maken dus kijk zelf maar even op de foto hieronder.

Welke kleur het ook mag zijn, ik vind hem in elk geval heel erg mooi!

Nu ben ik wel erg benieuwd naar wat jullie favoriete kleur van de drie is! Laat het ons weten!

PS: Ik heb ook nog Jade Is The New Black van de Hongkong collectie, maar die hoort niet bij de mini’s dus daar zal ik binnenkort nog een aparte NOTD van maken!