NOTD: O.P.I Fiercely Fiona (Shrek Collection) 5

Jullie hebben nu al twee kleuren uit de Shrek collectie van O.P.I gezien, namelijk Rumple’s Wiggin’ en Ogre-The-Top Blue. Allebei hele mooie kleuren en vandaag is het alweer tijd voor een derde kleur uit de collectie. Dit is het tweede lakje van de mini’s die ik laat zien. Het is een  gele nagellak, met een heel klein beetje groene accenten lijkt wel. Op de foto’s zie je ook dat het geen knal geel is. Op de foto’s lijkt het zelfs een beetje donkerder dan het eigenlijk is. Lees verder voor meer informatie en meer foto’s.

Fiercely Fiona heeft een dikke crème structuur en is in eerste instantie niet dekkend. Tijdens de eerste 2 lagen heb je echt nog strepen. Je hebt daarom 3 lagen nodig voor volledige dekking. Eerlijk is eerlijk, voor een O.P.I nagellak vind ik het tegenvallen, maar ik vind het wel een mooie kleur. Los van de kleur, is het resultaat na 3 lagen geduld ook wel mooi. Ik zal mijn nagels wel vaker lakken met Fiercely Fiona, in ieder geval tot ik een mooiere geel heb gekocht. Als het wat fijner zou lakken, zou ik zeker wel een groter flesje gekocht hebben.