NOTD: Models Own Beach Bag 2

Mijn enige beauty aankoop uit Londen. Afgelopen zomer was ik een paar dagen in Londen met mijn vriend en ik had van tevoren heel veel interesse in allemaal leuke beautyproducten maar toen ik daar eenmaal was kon ik het gewoon niet rechtvaardigen voor mezelf. Het enige dat ik wel kocht was dus Beach Bag van Models Own. Ik had hem op Britse blogs gezien en ik vond hem zó mooi en speciaal. Het is een prachtig perzikkleurige nagellak, die ook nog eens heel erg fel is. Ik denk toch wel echt neon. Ik heb geen andere neon nagellakken maar hij is zó fel dat je hem volgens mij zelfs in het donker nog ziet shinen. Ik vond het zo uniek, zo’n perzik kleur kom je niet vaak tegen in neon nagellak collecties. Sowieso was ik op zoek naar zo’n kleur nagellak, maar in principe mocht hij van mij ook best een beetje pastel zijn. Maar goed, die kan ik altijd nog ergens vinden. Ik weet niet zeker of dit een limited edition kleur is maar hij stond verder niet in een speciaal schap of zo bij Models Own.

Models Own Beach Bag

Beach bag komt uit de Polish for tans collectie. Speciaal om je bruine kleurtje nog bruiner te laten lijken. Echt een lakje voor de zomer dus. Er zitten vijf kleuren in deze collectie en ze zijn gemixt met een witte basis zodat ze goed dekken. Het valt me wel op dat de nagellak een beetje aan de dunne kant is. Normaal gebruik ik meestal twee laagjes nagellak om de kleur dekkend te krijgen. In principe zou dat hier ook kunnen, qua dekking tenminste. Maar omdat de lak een beetje dun is loopt het dan naar de zijkanten op je nagels waardoor het op je nagelriemen gaat zitten. Dat ziet er natuurlijk niet zo netjes uit dus daarom gebruik ik drie dunne laagjes. Zoals ik al zei heb ik zelf geen andere neon nagellakken maar ik heb vaak in reviews van neon nagellak gelezen dat het heel moeilijk lakt. Daar heb ik met deze nagellak geen problemen mee. Als je dunne laagjes gebruikt dan lakt hij heel makkelijk en netjes. Hij droogt ook best snel. Over de houdbaarheid ben ik iets minder te spreken, na ongeveer 1,5 dag begint het al wel te chippen. Als ik veel af moet wassen zelfs al na een dag. Voor mij is dit niet direct een heel groot probleem, ik vind het persoonlijk echt een leuke kleur voor even. Omdat hij zo fel is valt hij heel erg op, erg leuk voor een feestje bijvoorbeeld. Maar daardoor word ik hem ook wel iets sneller zat, ik zou hem sowieso geen week op mijn nagels dragen. Ik weet niet goed hoe dat komt want elke keer als ik hem draag word ik weer verliefd op de kleur maar toch zijn die twee dagen genoeg voor mij.

Models Own Beach Bag

Op bovenstaande foto zie je de kleur eigenlijk precies zoals hij in het flesje is, daar lijkt hij namelijk niet zo enorm fel.

Models Own Beach Bag Models Own Beach Bag

Op deze twee foto’s zie je iets beter dat de kleur wel fel is maar alsnog doen de foto’s het geen recht. ik heb echt mijn best gedaan en het in verschillend licht en op verschillende achtergronden geprobeerd maar de kleur komt niet 100% over als hoe hij echt is. Ik denk echt dat deze kleur iedereen mooi zou staan, en dat het inderdaad je handen bruiner maakt.

Ik ben super blij met Beach Bag, het is zo’n unieke kleur, die ontbrak echt nog in mijn collectie. In Nederland kan je de Models Own nagellak bij verschillende webshops kopen voor gemiddeld €7. Ik kocht hem in Londen voor £5.

Wat vind jij van Beach Bag?