NOTD L’oréal Pistachio Drage 2

Vanaf het moment dat ik de nagellakken uit de L’oréal Les Blancs collectie zag wilde ik ze hebben. Het afgelopen jaar zag ik steeds vaker off-white pastelkleurtjes op de nagels van anderen. Ik vond het altijd zo mooi!

L'oréal Pistachio Drage

Het enige dat ik me afvroeg was hoe dit soort kleurtjes bij mijn huidskleur zouden staan. Ik moet zeggen dat ik er toen ik mijn nagels net gelakt had wel even aan moest wennen. Eerst vond ik het niks maar later begon ik het steeds leuker te vinden. De lichte kleur springt er door mijn donkere huid wel extra uit maar inmiddels vind ik dat juist wel leuk. Het is zeker extra zomers en dat past perfect bij het mooie weer van de laatste tijd.

L'oréal Pistachio Drage swatch L'oréal Pistachio Drage swatch

Ik heb hier twee laagjes aangebracht. Hij lakte erg makkelijk en helemaal niet streperig, iets waar je toch vaak last van hebt bij zulke lichte kleuren. Ook is hij met twee laagjes volledig dekkend.

Inmiddels zit hij al vier dagen op mijn nagels en ziet het er nog gewoon netjes uit. Ik heb er wel ESSIE Good to go topcoat overheen gedaan dus of het alleen aan de L’oréal lak ligt kan ik niet met zekerheid zeggen.

Ik ben toch wel heel blij met Pistachio Drage, de kleur is weer eens wat anders en valt lekker op. Daar houd ik wel van op z’n tijd. Misschien dat ik toch nog een ander kleurtje uit deze collectie aanschaf…

De L’oréal Les Blancs nagellakken kosten €5,99 voor 5 ml.

Wat vind jij van dit soort lichte pastel kleuren? Iets voor jou of sla jij het toch over?