NOTD: H&M Bella’s Choice & Herome WIC Frankfurt (INSPIRED BY YSL FALL 2010) 8

Links mijn nagels gelakt met H&M Bella’s Choice & Herome WIC Frankfurt

Rechts Yves Saint Laurent FALL 2010 Rock & Barock duo nails…

klik verder voor meer..

Als jullie opgelet hebben dat weet je dat turquoise mijn lievelingskleur voor 2010 is. H&M speelt daar goed op in met het kleurtje genaamd Bella’s Choice en heeft qua kleur dus al zeker goed gescoord bij mij.

Maar zoals jullie zien heb ik ook nog een beetje nieuws. Want het lijkt erop dat Yves Saint Laurent voor de herfst ook zo een kleur zal uitbrengen. Maar dan in duo’s als ik het goed heb begrepen. Ik durf eigenlijk nog niet veel te zeggen over de Yves Saint Laurent collectie, want ik weet het allemaal nog ┬ániet zeker. Ik ben al wel het een en ander tegengekomen op het net, maar zekerheid heb ik helaas niet. In ieder geval zijn de plaatjes zeer inspirerend en vandaar dat ik mijn nagels ook zo heb gelakt. Zie de foto’s verder hieronder voor mijn foto’s en mogelijke nagelak duo’s van Yves Saint Laurent van de Rock and Barock Fall 2010 collectie.

H&M Bella’s Choice is te koop bij H&M en kost 3,95. Het is een fijn lakje en geeft in principe voldoende dekking met 1 laag. Hij is wel heel anders dan de Nouvelle Vague van Chanel. Deze van H&M is echt creamy, terwijl die van Chanel echt nog shimmer heeft en dat heeft die van H&M niet. En Bella’s Choice is ook wat harder qua kleur vergeleken met Nouvelle Vague.

Mijn vriend vind mijn nagels helemaal niks zo, als het aan hem ligt lak ik alleen mijn nagels elke dag met zwarte nagellak..wat vinden jullie?