NOTD Herome WIC Winnipeg – Canada Collectie 2010 5

Als je aan winter denkt, dan denk je aan kou en als ik Ottowa, Winnipeg, Vancouver, Quebec, Surrey en Mississauga zeg, dan denk je aan Canada! Dit zijn namelijk de namen van de nieuwste World Inspired Colors winter collectie van Herome. De winter collectie is geïnspireerd  door Canada en bestaat uit 6  verschillende kleuren die passen bij elke outfit. Vandaag laat ik de kleur Winnipeg zien en Winnipeg is wel een van de koudste steden van ter wereld! Kijk snel verder voor meer informatie en foto’s!

Winnipeg is een hele mooie groen, wat me in eerste instantie doet denken aan New Delhi. Ik heb ze met elkaar vergeleken en ze lijken niet op elkaar. Sowieso is New Delhi meer groen en heeft het een creme finish, terwijl Winnipeg echt gebaseerd is op de kou van Winnipeg. Winnipeg heeft daarom ook een frosty finish en is ook lichter dan New Delhi. De finish vind ik dus dan ook weer heel erg goed passen bij Winnipeg.

Op de foto’s heb ik twee hele dunne lagen gelakt, daarom zijn mijn nagelranden te zien. Ik heb ook eigenlijk heel snel gelakt. Twee iets dikkere lagen zouden een perfecte dekking geven. Winnipeg is wederom een hele mooie kleur, met een mooie finish en het droogt heel snel.

Alle nagellakken van Herome WIC zijn van geweldig kwaliteit. Ze zijn zuurstofdoorlatend en met Silica en vitamine E. Deze vitamines zorgen voor optimale verzorging en glans voor je nagels. Ik heb altijd al gezegd dat ik de WIC lakjes heerlijk vind lakken. Het brede platte kwastje zorgt er voor dat ik nauwkeurig, makkelijk en netjes kan lakken.

De nieuwe wintercollectie lakjes van Herome WIC zijn nu al in de winkels. Als je nieuwsgierig bent naar de andere kleuren, dan kun je ze bekijken via www.herome.com. Wil je ze in het echt bekijken dan kun je ze ook vinden bij verschillende drogisterijen en parfumerieën. De Herome WIC nagelakken kosten per stuk 7,50 euro en 12,50 per 2 stuks.