NOTD: Herome WIC Toronto 118 3

Another day, another new nail! Voordat ik op vakantie ging, kwam ik erachter dat ze bij de DA bij mij beneden sinds kort ook Herome WIC nagellakjes verkopen! We hebben het al vaak gezegd, maar hierbij nog een keer dan maar ; Aisha en ik houden van Herome WIC nagelakken! Dus ik was super blij en ik kon zelfs testen! Ik had Toronto op een van mijn nagels gedaan, maar ik mocht niks kopen omdat ik de volgende dag al naar Turkije zou gaan en een beetje krap bij kas zat. Ik vond Toronto zo mooi dat ik het maar niet kon vergeten, dus toen ik terug was heb ik het gelijk gekocht. Kijk snel verder voor meer foto’s en informatie!

Meer foto’s en informatie!

Normaal gesproken houd ik niet van dit soort kleurtjes, maar deze vond ik echt heel anders. Het doet mij heel erg denken aan MAC shimmer moss oogschaduw,  maar als ik het goed heb neigt shimmer moss meer naar groen en Toronto meer naar blauw. Toronto heeft een vrij dik structuur en is daarom ook dekkend. Als je te vaak met je kwastje over je nagel gaat lijkt het wel een negatief effect te hebben. Ik heb op mijn rechterhand heel veel “bultjes” zeg maar op mijn nagels. Ik had liever mijn rechterhand laten zien, want mijn nagels zijn echt lang hahaha. Ondanks de bultjes ben ik heel erg blij met deze aankoop. Ik vind het echt een prachtige kleur en ik ben van mening dat Toronto bij heel veel soorten handen mooi zou kunnen staan.

En wat vinden jullie?