NOTD: Herome WIC Nice 78 7

Volgen jullie mij/ons op Twitter trouwens? Want als je dat doet dan heb je dit lakje al als het goed voorbij zien komen! Een foto op Twitter gemaakt met een Blackberry is natuurlijk niet hetzelfde als een review. Ik zal het dit keer wel kort houden hahaha. Vandaag hebben we weer eens een NOTD van Herome uit de WIC collectie en het is roze met een hele lichte lila tint. Kleurtje heet Nice en lakt fan-tas-tisch! Wederom lekker dekkend en het is ongelofelijk hoe lang 2 lagen nagellak gewoon mooi kan blijven op mijn nagels. Kijk verder voor de foto’s!

Ik hou niet van roze op mijn nagels. Alleen af en toe heb ik wel eens zin in een knalkleurtje en ik weet dat velen dit een mooi kleurtje zullen vinden en dat is het ook! Maar bij mij vind ik het een beetje saai. Ik denk dat dit komt, omdat ik beetje ben uitgekeken op roze en rode kleuren nagellak, maar bij anderen blijf ik het wel mooi vinden! Dus als je van roze houdt en niet heel veel geld wil uitgeven, dan moet je deze echt kopen! Dit is echt je 6,95 of je 6.35 of je 7,50 echt wel waard! Ik noem maar even verschillende prijzen, omdat ze overal voor verschillende prijzen worden verkocht. Nogmaals het kwastje lakt geweldig en het blijft echt lang goed op je nagels! Op de foto’s heb ik trouwens 2 lagen Herome WIC Nice op.

Herome WIC nagellak is o.a. te koop bij Douglas en via de herome webshop. Op wic.herome.nl zijn alle kleuren te vinden en verder ook meer informatie over Herome WIC en de verkooppunten.