NOTD Herome WIC Honolulu 119 4

Mooi blauw is niet lelijk! Wat mij betreft is het Blue is the new Black. Vandaag weer een kleurtje van Herome WIC genaamd Honolulu. Het is een denim blauwe kleur met een cream finish en Honolulu is volledig dekkend na 2 lagen lakken. Als je geen tijd zou hebben voor 2 lagen, dan red je het zelfs ook met 1 laag als je iets dikker zou lakken. Op de foto’s heb ik geen basecoat en ook geen topcoat. I love Herome Wic en I love blue! Kijk snel verder voor de foto’s.

Normaal gesproken lak ik nooit mijn nagels twee keer met dezelfde kleur, maar nu wel. Heb vorige week woensdag geloof ik Honolulu gekocht en meteen mijn nagels ermee gelakt. Door drukte heb ik het niet van mijn nagels kunnen verwijderen tot en met zondagavond. Daarna heb ik gelijk mijn nagels weer met Honolulu gelakt en gelijk foto’s er van gemaakt voor dit artikel. Op de PYC schaal van 1 tot 10 geef ik Honolulu een dikke 8.5 als cijfer!