NOTD Herome WIC Agra 197 4

Vandaag een snelle nail of the day van een nieuw Herome kleurtje uit hun Magical India collectie. Het lakje van vandaag heet Agra en is een mooie grijs/groene kleur die iedereen wel zou kunnen staan in mijn ogen. Als je van donkere kleurtjes houdt op je nagels of van creamy lakjes voor een betaalbare prijs, kijk dan even verder voor foto’s van Agra.

Zonder flits

Met flits

Agra is een creamy lakje zonder een parelmoer glans, glimmertje of glittertje. Na 2 dunne lagen heb je een prima dekking en ik hoefde er verder niks meer aan te doen. Op deze fotos heb ik misschien wel een beetje vals gespeeld, want ik had donderdag tegen de avond mijn nagels gelakt en zaterdagavond pas de foto’s gemaakt. Dus voordat ik de foto’s gemaakt heb ik nog een laag erover gedaan. Voordeel is wel dat ik kan zeggen dat ik na 2 dagen een kleine chip had op mijn wijsvinger en een klein beetje tipwear. Daarbij moet ik wel zeggen dat ik ook nog gewerkt heb en veel met mijn handen in het water zit als ik werk. Verder kan ik nog zeggen dat de droogtijd prima is en dat ik geen base of topcoat heb gebruikt. Mijn intentie was donderdag snel foto’s maken en het weer verwijderen van mijn nagels. Je raadt al dat het anders ging.

Wat vinden jullie van Agra?