NOTD: Herôme WIC 53 Reykjavik 4

In deze NOTD een heel licht en sheer lakje. Reykjavik is een crème-achtige kleur met een parelmoer glans. Ik vind het best moeilijk om de kleur zo te omschrijven.

Deze kleur is niet dekkend maar een beetje transparant. Niet elke nagellak hoort natuurlijk dekkend te zijn. Ik denk dat het bij deze kleur zelfs lelijk zou zijn want dan gaat het steeds meer op een vreemde witte kleur lijken.

Ondanks dat de nagellak een andere finish heeft dan de vele crème lakjes die je al van Herôme hebt gezien op PopYourColor, lakt hij eigenlijk hetzelfde. Ik heb wel het idee dat hij iets sneller droogt dus dat is zeker een pluspunt aangezien ik nogal ongeduldig ben als ik mijn nagels heb gelakt.

Kijken jullie even mee naar de foto’s?

Op de bovenste foto heb ik 1 laagje op en op de onderste foto heb ik 2 laagjes op. Ik vind het een erg mooie kleur. Hij is ook zeer geschikt om te dragen naar een sollicitatiegesprek, of gewoon naar je werk. Zeker als je geen felle kleurtjes kan dragen naar je werk is dit een aanrader.

Wat vinden jullie ervan?

De Herôme WIC lakjes zijn te koop bij verschillende drogisten en parfumerieën en kosten 7,50 per stuk en je kunt er 2 kopen voor €12,50. Je kunt ze ook bestellen via de website van Herôme.