NOTD: Herome WIC 113 Mumbai 3

De zoveelste NOTD op PopYourColor over een Herome WIC nagellak. Maar er zijn gewoon zoveel verschillende kleuren, de nagellak lakt heel fijn, het borsteltje is fijn en dat allemaal ook nog voor een fijne prijs!

Ik heb vandaag een lekker zomers kleurtje voor jullie. De Herome WIC Mumbai. Een heel lichtpaars, lila lakje. Ik denk dat hij wel aardig overeenkomt met Rumples Wiggin van O.P.I, een nagellak uit de Shrek collectie. Al is de Mumbai misschien net een tikje lichter.

Lees verder voor meer informatie en foto’s

Het is een vrolijk kleurtje en ik denk dat hij ook heel mooi zou staan op je teennagels. Ik was eerst bang dat hij me niet zou staan vanwege mijn huidskleur, dat het echt een kleur zou zijn voor mensen met een lichtere huidskleur. Maar ik moet zeggen dat ik hem toch wel mooi vindt!

Ik heb hier 3 dunne laagjes op, na 2 laagjes was hij al aardig dekkend, maar ik wilde toch 1 extra laagje om het net iets mooier te krijgen.

De eerste foto is buiten gemaakt maar ik kreeg de kleur niet helemaal goed op de foto. De andere foto’s zijn binnen gemaakt en daar komt de kleur wel overeen met hoe hij echt is.

De Herome WIC lakjes zijn verkrijgbaar bij de drogisterij en parfumerie en kosten €7,50 en €12,50 voor twee. Je kunt de lakjes ook bestellen via de website van Herome.