NOTD Flormar Wet Look WL05 0

Een snelle blogpost over een Flormar nagellak, omdat ik er vrij kort over kan zijn. Het lakje van vandaag is een Flormar Wet Look. Ik werd aangetrokken tot dit lakje door de kleur en hoopte op een gellak finish. Ik ben altijd erg te spreken over de hele gewone lakjes van Flormar, dus ik was benieuwd naar deze. Ik denk niet dat ik snel weer een wet look zal kopen, tenzij jullie zeggen dat jullie ook een andere kleur hebben geprobeerd die wel iets fijner is.

Dit was de tweede keer dat ik mijn nagels met WL05 heb gelakt. De eerste keer was ik niet erg te spreken, omdat het snel dik en stroperig werd op mijn nagels. Voor op het moment dat ik het dekkend wilde krijgen. Voor de foto ging het lakken wat makkelijker. Het is nog steeds niet helemaal dekkend gelakt, hier en daar zijn nog strepen te zien, maar ik durfde het niet aan om nog een derde laag te lakken.

Ik vind de kleur echt super vrolijk en zomers, het kwastje is een feestje om mee te lakken, maar qua structuur kan ik niet hetzelfde zeggen. Ook weet ik niet wat voor effect Flormar bedoelt met een wet look, maar echt ik vind het effect niet veel anders dan een andere crèmelak.

flormar lak

Nagellak van Flormar is heel voordelig te vinden in Turkije, en in Nederland in de Kalverstraat. Ik durf niet precies te zeggen wat het in Nederland kost, maar ik gok een euro of 2?

Heeft een van jullie toevallig een Wet Look lak die wel perfect lakt?