NOTD: Essie Turquoise & Caicos (met swatches van Seren & Aisha) 4

Review Aisha:

Laat ik maar gelijk beginnen met zeggen dat deze nagellak echt verschrikkelijk lakt. Ik heb de salonversie, maar tegenwoordig is hij ook te koop in drogisterijkwaliteit bij Etos en DA. Sowieso vind ik de drogisterij Essie lakjes veel fijner lakken. Het kwastje is breder en de nagellak is iets minder dun. Maar ik heb nog wel meer Essie nagellak in salonkwaliteit en die lakken echt niet zo vervelend als deze. Ik weet niet of het aan mijn flesje ligt, maar de lak is heel erg dun en lakt heel streperig en oneven. Zo kan je op bepaalde plekken je nagels nog zien en op een ander stukje van je nagel is de lak wel helemaal dekkend. Hierdoor is het heel moeilijk om je nagels netjes te lakken. Maar… de kleur is echt geweldig! Ik word echt blij van turquoise/groene kleur. Ik vind het een echt lente/zomer kleurtje maar dat houdt me niet tegen om mijn nagels in de winter hiermee te lakken. Ik vind het juist leuk dat ik dan door zoiets simpels als nagellak toch een zomergevoel kan krijgen.

NOTD Turquoise & Caicos

Ik zou Turquoise & Caicos zeker aanraden om te kopen, het is wat mij betreft echt een musthave kleur die overal wel bij past. Ik zou alleen wel de drogisterij versie nemen, gelukkig is die sowieso goedkoper!

Review Seren: Ik had nooit eerder m’n nagels gelakt met een salon Essie nagellak, maar ik wist van Aisha dat ze Essie lakjes heel erg fijn vond. Ook een oude collega van me gebruikte vaak Essie en ze had ook de mooiste finish cream lakjes. In Aisha haar vorige review schreef ze dat de drugstore versies veel fijner lakten. Ik begreep het toen niet helemaal, want ik kon het niet vergelijken. Toen het lakken met dit lakje bij mij niet helemaal perfect verliep, begreep ik wat ze bedoelde. Het is inderdaad heel erg dun en het lakken verliep niet zo lekker. Maar het zal wel aan mij liggen, want bij Aisha zag het er beter uit. Tijdens het lakken vond ik het wel irritant dat ik het niet in 2 lagen mooi erop kreeg, maar eenmaal droog kon ik wel zien dat het een mooie finish had. De kleur is trouwens supermooi! Ik dacht dat ik uitgekeken was op mintgroen sinds Chanel Jade, maar voor mij heeft mintgroen wel een comeback gemaakt. Ik zou deze kleur van Essie wel willen, maar dan eentje die je bij Etos kunt kopen voor een mindere prijs.

Essie nagellak is te koop bij DA en Etos voor ‚ā¨9,99.

Wat vind je van de kleur? Iets voor jou of niets voor jou?