NOTD: Essie School of hard rocks 3

Ik wil jullie graag wat meer nagellakken laten zien. Ik heb in de afgelopen jaren aardig wat kleurtjes verzameld maar ik liet ze nooit zien. Ik merkte dat ik alleen over producten schreef die nieuw waren en niet over producten die misschien al een hele tijd te koop zijn. Ik denk dat het komt doordat dat op de meeste beautyblogs tegenwoordig het geval is. Je gaat dan blijkbaar toch ongemerkt mee met de trend. Maar ik bedacht me dat dat eigenlijk zonde is. Er zijn zoveel merken met hele mooie producten in het vaste assortiment die het zeker waard zijn om te laten zien. En dat ga ik dus ook doen!

Essie School of hard rocks

Ik laat jullie vandaag School of hard rocks van Essie zien. Ik kocht hem een paar jaar geleden op Ebay, het is dan ook de salonversie. Toen Essie met een speciale drogisterij versie van de lakken uitkwam vond ik die echt veel fijner. De drogisterij lakken zijn iets dikker en het kwastje is breder, hierdoor lakken ze echt heel makkelijk. Maar dit is dus een salonversie, een iets dunnere lak en een smal kwastje. En ik moet zeggen dat ik deze versie toch ook wel heel fijn vindt, door het smalle kwastje kan je best precies lakken en daardoor krijg je ook niet zo snel teveel nagellak op je kwastje. Ik kan nu eigenlijk met beide versies wel goed overweg.

Essie nagellak blijft bij mij meestal een dag of vijf zitten als mijn nagels in goede conditie zijn. Als ze heel zwak zijn dan beschadigt de nagellak, maakt niet uit welk merk, ook sneller.

School of hard rocks zou ik omschrijven als een groene kleur met een grijze ondertoon. Ik vind hem best uniek, het is geen groene kleur die elk merk wel in zijn assortiment heeft. In bepaald licht lijkt hij ook wel wat blauws in zich te hebben. Het is een cream nagellak, ik denk dat dat toch wel mijn favoriete finish is. Glitter en shimmer is leuk op zijn tijd maar cream nagellakken blijven voor mij toch de basis.

Essie School of hard rocks Essie School of hard rocks

Ik draag op de foto’s twee laagjes, dan is hij volledig dekkend. Ik draag zoals altijd geen topcoat op de foto’s zodat ik kan laten zien hoe de kleur echt van zichzelf is. School of hard rocks glanst van zichzelf best veel zoals je op de foto’s kan zien.

Ik denk dat School of hard rocks wel een kleur is die bij alle huidskleuren mooi zal staan. Ik vind hem echt heel mooi en hij past wat mij betreft ook heel goed bij deze tijd van het jaar.

Ik weet niet zeker of deze kleur ook bij de drogist te koop is maar op Ebay moet je hem nog wel kunnen vinden, meestal zijn ze daar ook wel iets goedkoper.

Wat vind jij van School of hard rocks?