NOTD Essie Peach Daiquiri 7

Toen ik laatst bij Etos het Essie schap bekeek was Peach Daiquiri een van de kleuren die er voor mij uitsprong. Lekker vrolijk, zomers en fel.
What’s not to love?

Ik heb al meerdere Essie lakjes maar dan in salon kwaliteit. Ik merkte zoveel verschil met deze drogisterij versie!
De salonkwaliteit vond ik over het algemeen altijd al erg fijn lakje alleen is de formule wat aan de dunne kant waardoor sommige kleuren toch iets lastiger aan te brengen zijn. Ik besefte het toen eigenlijk niet maar met deze drogisterij kwaliteit vind ik de formule echt nog beter! De lak is echt iets dikker en persoonlijk vind ik dit toch iets makkelijker aanbrengen.

Peach Daquiri is een felle roze kleur die er echt uitspringt. Past helemaal bij Pop Your Color dus!

Ik denk ook echt dat dit een kleur is die bij elke huidskleur heel mooi zal staan. Van een hele lichte huid tot heel donker, je nagels zullen sowieso lekker opvallen!

De Essie nagellakken zijn te koop bij DA en Etos voor ‚ā¨9,99.

Is Essie Peach Daiquiri iets voor jou?